What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
varmatolou338

επειδή έχω της philips αλλά το 4,1 λίτρα και θέλω μεγαλύτερο να πάρω θέλω να μάθω αν ψήνει καλά ικανοποιητικά και ομοιόμορφα όπως επίσης και τους χρόνους π.χ εγώ για πατάτες τηγανιτές θέλω maximum 17 με 20 λεπτά .να υποθέσω από κάτι βιντεάκια που έχω δει ότι είναι δύο διαφορετικές δεξαμενές με δύο διαφορετικούς χρόνους και δύο διαφορετικές θερμοκρασίες όποτε μπορείς να βάλεις το ένα κοτόπουλο στο άλλο πατάτες ή κρέας με λαχανικά θα ήθελα να ρωτήσω αν οι δύο δεξαμενές εξυπηρετούν κι αν μπορείτε να μου πείτε τα προγράμματα που έχει

Username

2 Replies

gregor64

τελικα την πήρες;; ψήνει καλύτερα από τη Philips??

1 Comment

varmatolou338

τελικά δεν την πήρα γιατί τρώω μόνο εγώ αυτό θα το έκανα σαν επένδυση αν ήθελε και όλη η οικογένεια να μαγειρεύουμε εκεί εμένα μέχρι στιγμής αυτό μου φτάνεικαι λογικά μάλλον δεν θα το πάρω εκτός αυτού υπάρχει και μία άλλη της rohnson που έχει κάδο και γυρίζει μόνο του οπότε κοίταγα και αυτή

Username
tsitsi58

Μέχρι τώρα 1 μήνας χρήσης τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Ψήσιμο κοπανακια κοτόπουλου από την μια και πατάτες προ τηγανισμένες από την άλλη. 30 λεπτά τα κοπανακια 20 οι πατάτες . Με την λειτουργία συγχρονισμού το ψήσιμο ολοκληρώνεται συγχρόνως. Τα κοπανακια τραγανά από έξω ζουμερα και νόστιμα από μέσα . Έχω κάνει και κεφτεδάκια στα 20 λεπτά λαδοπιτες με ελάχιστο λαδι κομμένες με αλάτι σκόρδο ρίγανη 3 λεπτά εξαιρετικά. Φυσικά ακόμα κάνω δοκιμές. Για προγράμματα δεν ξέρω τι εννοείς. Έχει ένα για πολύ τραγανά με 240 βαθμούς c το airfry με 200 βαθμούς (μέχρι τώρα αυτά έχω χρησιμοποιήσει) και άλλα 3 roast - reheat- bake- και ένα dehydrate νομίζω 80 βαθμούς c που αποξηραίνει φρούτα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και επιφυλάσσομαι μελλοντικά να αγοράσω διάφορα παρελκόμενα που ταιριάζουν στην συγκεκριμένη συσκευή από το amazon.

1 Comment

Username