πως μπορώ να το ενεργοποιήσω
See in detail the terms of use for the Product Questions
3 Replies
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που περιλαμβάνονται για τον συγχρονισμό με το αυτοκίνητο. Δυστυχώς, στο δικό μου αυτοκίνητο (BMW X1 2.5e Plug-in Hybrid), δεν δούλεψαν ποτέ....Σε παλαιότερο αυτοκίνητο ενός φίλου, δούλεψαν κανονικά.
Βάζεις την φίσα στην πρίζα του αυτοκινήτου και πατάς το κουμπί που βρίσκεται πίσω απο κάθε φανάρι μια φορά (ισως χρειαστεί και δευτερη φορα πάτημα καμιά φορά). Τα φωτάκια που έχει από κάτω πρέπει να σταθεροποιηθούν. (Εγώ τα δοκιμάζω μέσα στο αυτοκίνητο πριν τα κολλήσω) . Μην ξεχνάς να τα κλείνεις όταν τελειώσεις το ταξίδι σου γιατί τελειώνει η μπαταρία (πάλι πατώντας μια φορά το κουμπί από πίσω, σβήνουν τα φωτακια). Σου προτείνω να ασφαλίζεις κάπως τα φανάρια και μην εμπιστεύεσαι το μαγνήτη γιατί μετά από λίγο καιρό χάνει τη δύναμη του και μην τα βάλεις σε νερό.
Καλησπέρα. Αφού φορτίσουμε και τα 2 μαγνητικά φώτα, στη συνέχεια συνδέουμε στην παροχή του κοτσαδορου στο ασύρματο εξάρτημα και πατάμε μια φορά πίσω από τα φώτα το λευκό αδιάβροχο κουμπί. Θα πρέπει να συντονίσει επί τόπου και να λειτουργήσει κανονικά. Αν όχι ξαναεπαναλαμβανουμε την διαδικασία. Αν δεν λειτουργήσουν, τότε θα πρέπει να τα αντικαταστήσουμε. Μου έχει τύχει να μην λειτουργούν κανονικά και τα άλλαξα.