Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mi_gramika

Έχω μια δυσάρεστη εμπειρία με μια άλλη που έχω που πέταξα τα λεφτά μου στα σκουπίδια. Το μπρίκι δεν πιάνει οπότε ενώ έχω επαγωγική τελικά καταφεύγω σε φιάλη υγραερίου !!!! Επίσης η ενεργή επιφάνεια είναι πολύ μικρότερη από αυτό που φαίνεται. Το εποτέλεσμα είναι τα φαγητά να μαγειρεύονται ή να τηγανίζονται μόνο στο κέντρο. Απελπισία. Οπότε δεν έχει νόημα να την λειτουργώ. Σε αυτήν τι ισχύει;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Aristeidis_Kampanos

Συγνώμη που δεν καταλαβαίνω τα ερωτήματα σου για το τι πραγματικά θέλεις από επαγωγική εστία. Όλα τα μεταλλικά μαγειρικά σκεύη δεν είναι κατάλληλα για χρήση. Κατά συνέπεια το μπρίκι το πιο πιθανόν να μην ήταν το κατάλληλο γι' αυτού του είδους τις εστίες. Το βασικό πλεονέκτημα αυτών των εστιών είναι η γρήγορη μεταβίβαση της θερμικής ενέργειας στο σκεύος με αποτέλεσμα να έχεις κάποια σχετική οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα και τα φαγητά να γίνονται ποιο γρήγορα. Οι ενεργές επιφάνειες όντως είναι μικρότερες από τα όρια των διαγραμμισμένων κύκλων και όντως η διάχυση θερμοκρασίας στη εσωτερική επιφάνεια από το τηγάνι να είναι πιο συγκεντρωμένη στις επαγωγικές εστίες έναντι των κεραμικών εστιών. Απλώς προσαρμόζεις το μαγείρεμα σε αυτού του είδους τι συνθήκες ειδάλλως επιλέγεις κεραμικές εστίες.

Όνομα χρήστη