Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
tasos81!

το έχει δοκιμάσει κάποιος σε πισίνα; αν ναι σας.καταγραφει σωστά το στυλ κολύμβησης;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

SAM_PATIS

Δεν μπορεί να μπει σε πισίνα. Θα χαλάσει. Για να μπει σε πισίνα πρέπει να είναι από 10ΑΤΜ και επάνω. Για να μπει σε θάλασσα πρέπει να είναι από 20 ΑΤΜ και επάνω. Ότι ισχύει για τα απλά ρολόγια ισχύει και σε αυτά. Αυτά που γράφουν ότι το 5 ΑΤΜ είναι έως 50 μέτρα είναι ανακρίβειες διότι δεν τα έχουν μετρήσει σε νερό άλλα σε κενό αέρα οπότε άλλο η αδιαβροχοποιηση και άλλο η αντοχή στις ατμόσφαιρες. Για να καταλάβεις στην επιφάνεια της πισίνας ακούνητος έχεις 1 ατμόσφαιρα. Αν κουνήσεις το χέρι σου στην επιφάνεια οι ατμόσφαιρες αλλάζουν και φτάνουν τις 12 ανάλογα πόσο γρήγορα κουνηθείς. Τώρα αν κάνεις βουτιά στα 2 μέτρα και κουνήσεις το χέρι σου οι ατμόσφαιρες φτάνουν τις 20. Υπάρχουν τέτοια smartwatch βέβαια αλλά είναι πολύ πιο ακριβά από αυτό που θέλεις. Ένα που έχω δοκιμάσει σε πισίνα είναι το t-rex το οποίο είναι 10 ΑΤΜ. Όμως μόνο στην επιφάνεια και προσεχτικά. Αν κάνεις ένα ψάξιμο στο ιντερνετ θα καταλάβεις τι παίζεται με το ΑΤΜ που γράφουν. Τo S1 είναι μόνο για πλύσιμο χεριών και βροχή.

2 Σχόλια

tasos81!

έχω δοκιμάσει αρκετά smartwatches σε πισίνα και σε θάλασσα με αδιάβροχο ποίηση 5 ΑΤΜ. Είναι αν σου κάτσει η στραβή. Έχω και Garmin με αδιάβροχοποίηση 10 ΑΤΜ. Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μόνο με ένα μοντέλο είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα και με κάλυψε η αντιπροσωπεία. Το συγκεκριμένο το έχω δοκιμάσει ήδη αρκετές φορές σε πισίνα, ωστόσο παρατηρώ ότι δεν αναγνωρίζει σωστά το στυλ κολύμβησης που κάνω σε κάθε πενηνταρι

SAM_PATIS

Πάντως ο επίσημος πίνακας στεγανότητας λέει αυτό 5bar ή 5ATM ή 50m ή 165FT/Κατάλληλα για πλύσιμο χεριών, ντους με κρύο νερό, έντονη βροχή, ράφτινγκ σε ποτάμια, ψάρεμα και άλλες μικρές εργασίες που σχετίζονται με το νερό./Ακατάλληλα για πίεση νερού (βρύση ή ντους) κολύμβηση και καταδύσεις.
10bar ή 10ATM ή 100m ή 330FT/Κατάλληλα για πλύσιμο χεριών, ντους, κολύμβηση, κολύμβησης με αναπνευστήρα, ιστιοπλοΐα και απλά θαλάσσια σπορ/Ακατάλληλα για καταδύσεις. 20bar ή 20ATM ή 200m ή 660FT/ Κατάλληλα για επαγγελματική ιστιοπλοΐα και ναυτικές εργασίες/ Κατάλληλα για καταδύσεις..
Τώρα τι να σου πω. Μάλλον είναι αυτό που λες. Είναι να σου κάτσει.

Όνομα χρήστη