What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ZISIS_LEVENTIS

Επίσης, έχει λίγο καιρό που ανοίγω την εφαρμογή Mi Fitness και δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή των watch faces (έχω βέβαια μία επιφύλαξη ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο πρόσφατο λογισμικό HyperOs που δυστυχώς κατέβασα στο κινητό μου που είναι το Xiaomi Redmi Note12 και μου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα).
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο, παρακαλώ ας βοηθήσει.

Username

1 Reply

dimitris_gavriil5725

Καλημέρα. Άνοιξε την εφαρμογή Mi Fitness, πήγαινε κάτω εκεί που λέει στη συσκευή, και πάτησε κάτω από την εικόνα του ρολογιού σου.

1 Comment

ZISIS_LEVENTIS

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, εδώ και λίγες μέρες το έκανα αυτό (όντως κάτω από την εικόνα του ρολογιού εμφανίζεται ένα άσπρο πλαίσιο χωρίς να γράφει τίποτα!), αλλά αμέσως μετά στις όψεις ρολογιού που έχει δύο επιλογές ''Σε σύνδεση'' και ''Οι όψεις ρολογιού μου'', στην πρώτη επιλογή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως, και στη δεύτερη πάλι δεν εμφανίζει τίποτα και λέει ότι ψάχνει συνεχώς ....δηλαδή πάλι τζίφος.
Δεν ξέρω αν δοκιμάσω να κάνω κατάργηση σύζευξης του ρολογιού και να κάνω πάλι νέα σύζευξη αν καταφέρω κάτι....
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα, εκτός αν τυχόν ευθύνεται το νέο λογισμικό της xiaomi, που μόνο προβλήματα μού δημιούργησε...
Eνδεικτικά αναφέρω, αν και βγαίνω λίγο εκτός θέματος ίσως, ότι από τότε που έκανα ενημέρωση λογισμικού μερικές φορές με παίρνουν τηλέφωνο, και ενώ ακούγεται ο ήχος κλήσης, η οθόνη είναι εντελώς μαύρη και δεν βλέπεις ποιος σε καλεί...τόσο καλά!
Επίσης, δεν αναγνωρίζει τις ανεπαφικές πληρωμές μέσω του NFC, ενώ φυσικά υπάρχει κανονικά στη συγκευή μου Redmi Note 12...
Aπό την Xiaomi υποτίθεται ότι περιμένουμε νέα έκδοση του λογισμικού που θα διορθώσει αυτά τα προβλήματα.

Username