Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
giannispass

Μόλις αγόρασα τον μύλο και θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται κάποιο modification ή είναι ΟΚ σε όλα του, όσο αφορά άλεση κόκκων για Espresso.
Σχετικά με την καφετιέρα, έχω την Classic Gaggia. Έχει δυο ποτηράκια που μπαίνει ο καφές.
Ξέρει κάποιος ποια έιανι η διαφοροποίηση τους?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

NoiSy MaN

Χωρίς να ακουστεί κάπως, απλά αυτή είναι η πραγματικότητα, με 50 ευρώ μύλο δεν κόβεται σωστά espresso, καλύτερα αλεσμένο απο καφεκοπτείο.

2 Σχόλια

Stavros_75

Λέγοντας espresso κατά 99% εννοούμε freddo espresso οπότε όσο τέλεια και να τον παρασκευασης θα μπη κάτω από το μπλεντερ (μίξερ) και θα γίνουν όλα ίσια σύμφωνα με τα παραπάνω ναι με 50 ευρώ πίνεις espresso κανονικά κάνοντας και το mod οπωσδήποτε

NoiSy MaN

Ε άμα μπει κάτω από το μπλεντερμιξερ και γίνουν όλα ίσα νταξ, η επιστήμη μίλησε

Όνομα χρήστη
michaelfunk

Χαίρεται.

Για το κόψιμο που θέλετε για Espresso, χρειάζεστε διαφορετικό κάθε μέρα ανάλογα με την ποικιλία και πόσα γραμμάρια προτιμάτε να "παίζετε" ανά δόση.

Όσο για τη μηχανή που αγοράσατε, λογικά θα υπάρχουν πολλά tutorials στο YouTube από ειδικούς.

Πάντως, ο κόφτης που πήρατε κόβει σίγουρα καλά και σταθερά σε "χοντρό" κόψιμο του κόκκου. Για κοπές espresso δεν μπορώ να σας καθοδηγήσω καθώς δεν υπάρχει κάτι standard. Κατά τη γνώμη μου ίσως να χρειαζόσαστε έναν πολύ ακριβότερο & αυτόματο κόπτη, για καλή ποιότητα και κοπή στον espresso που θα εκχυλίσετε.

Όνομα χρήστη