Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sotiris_dimou94

Τι δουλεια έχει ο ηχος (crystal audio, decibel κλπ) με ενα πολυπριζο που απλως μεταφερει ρευμα. Και γιατι Joule και οχι Watt?

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Nikolaos_Druides
    1. η λέξη "audio" είναι μέρος της εμπορικής ονομασίας της εταιρείας (Crystal Audio : επειδή η εταιρεία κυκλοφορούσε μικροσυσκευές ήχου και εικόνας. ΑΝ δεν κάνω λάθος έχει κλείσει, ή, δεν βγάζει πλέον νέα προϊόντα. Ήταν ελληνική και πολύ αξιόπιστα τα προϊόντα της_)
    1. Το "Joule" ειναι μονάδα μέτρησης ενέργειας.
  • Το "Watt", είναι μονάδα μέτρησης ΙΣΧύΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ γνωρίζεις τη διαφορά, GOOGLE it.
  • Ισχύς είναι η Ενέργεια στη μονάδα του χρόνου.
  • Ισχύς είναι η ΔΥΝΑΤόΤΗΤΑ παραγωγής Εργου / Ενέργειας. Αριθμητικά Joule = Watt ανά δευτερόλεπτο. δηλ. Watt = Joule / sec.
  • για τα decibel δεν χρειάζεται να ζορίζεις το μυαλό σου.
Όνομα χρήστη
Stnz

Και τα decibel μετράνε γιατί όλα τα πολυπριζα εκπέμπουν ηχητικά κύματα και γενικά οι ηλεκτρικές συσκευές

Όνομα χρήστη
Kozas

Joule ειναι μοναδα μετρησης ενεργειας. Στα πολυμπριζα ασφαλειας οταν αναφερουν καποιον αριθμο Joule σημαινει η ποσοτητα ενεργεια που θα απορροφησει για να σου προστατεψει τις συσκευες. Οσο περισσοτερα Joule τοσο καλυτερα. Τωρα 1300 Joule που λεει αυτο ειναι οκ για μικρες ηλεκτρονικες συσκευες τυπου ρουτερ, εκτυπωτη κλπ. Για υπολογιστες θεωρω μινιμουμ 2000 Joule, οχι οτι και το μικροτερο δεν θα κανει τη δουλεια του ας μην ειμαστε υπερβολικοι.

Όνομα χρήστη
sefer_15

Crystal audio είναι το όνομα της εταιρίας (είναι ελληνική).

Όνομα χρήστη