What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Ilias_Saroglou

επειδή η μπαταρία μου AGM αποφορτιζεται πολύ γρήγορα. 4 χρόνια την έχω και η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποιουσα συχνά για αρκετο καιρο. σκέφτομαι να την φορτίσω στο recondition για να δω αν θα βελτιωθεί η κατάσταση. διάβασα ότι όταν η μπαταρία είναι παλιά καλό είναι να φορτίζεται σε αυτο το mode και ότι δίνει περισσότερο ρεύμα σε αυτήν την επιλογή. θα έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο ή τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου αν είναι συνδεδεμένη κανονικά στο αμαξι την ώρα της φορτισης σε αυτο το mode; τα συμπτώματα της μπαταρίας είναι ότι ακόμα και μετά από πολύωρο ταξίδι, αν το αφήσω μια μέρα χωρίς να δουλέψει θα πέσει στα 12 ν και σχεδόν πάντα θα μου βγάζει ένδειξη για χαμηλή μπαταρία. είχα πάει να την αλλάξω και μου είπαν ότι είναι καλή και δε χρειάζεται αλλαγή. ευχαριστώ

Username

1 Reply

STLiner_87

Οχι δεν εχεις θεμα να το εχεις κουμπωμενο. Ομως να διευκρινησουμε κατι. ΑΝ η μπαταρία εχει πεσει, οτι κι αν κανεις δεν θα τη σώσεις. Ισως σου φωναζει οτι θελει ΑΛΛΑΓΗ. Ο φορτιστής αυτός ΣΥΝΤΗΡΕΙ μπαταρια...δεν την ανασταίνει.

Username