Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Γιώργος@Μαν

Το αγόρασα πρόσφατα το μεγαλύτερο μοντέλοmxs 10.Έχω μια αστεία ερώτηση.
Πως καταλαβαίνω ότι είναι έτοιμη η μπαταρία για χρήση;
Την στιγμή που ανάβει το 8 ή μερικές ώρες αργότερα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

STLiner_87

Το no8 δεν θα σου αναψει. Οταν το no4 αναψει σημαινει οτι εισαι σε θέση και μπορεις να το αποσυνδέσεις και να χρησιμοποιήσεις το αμαξι πχ αν χρειαστεί εκτακτα κατι. Οταν το no7 αναψει σημαινει οτι η μπαταρία φορτίστηκε και μπορείς να το βγάλεις. Στο δικό μου για να φορτιστεί μεχρι το no7 παίρνει κοντά στις 7-8 ωρες.

Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή RECOND η οποία είναι για μπαταρίες που έχει περάσει εναμιση η 2 ετη και ανω ζωης τους. Κανει μια πιο καλή φόρτιση, της καθαρίζει από αλατα και τις φρεσκάρει, εκεί μπορεί να πάρει και 10-12 ώρες! Αλλα ισχύει το ιδιο για το no4 και το no7 οπως εγραψα παραπάνω.

3 Σχόλια

Γιώργος@Μαν

Έφτασε στο νούμερο 7 μετά από 12 ώρες στο απλό πρόγραμμα αλλά μετά από μια εβδομάδα έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας.Μπαταρία 4 ετών σε αγροτικό όχημα αρκετά ταλαιπωρημένη λόγω και του ελαιουργείου.Να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ή να πάω σε καινούργια μπαταρία.Αν συνεχίσω έτσι θα πρέπει κάθε βδομάδα να φορτίζω.Ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

apostolatos

Να ρωτησω εγω γιατι δεν θα αναψει ποτε το λαμπακι 8 που γραφει ο φιλος παραπανω ;
Εμενα φτανει στο 7 και ποτε δεν αναβει το 8 τι σημαινει αυτο .

STLiner_87

Ετσι πρέπει. Αυτο κανει. Το γιατι το λεει στις οδηγίες. Αν ανάψει θα ειναι για συντηρηση μετα απο πολλές ωρες. ΔΕΝ θα αναψει ομως διοτι η μπαταρια ναι μεν φορτιζει αλλά οχι στο 100% της. Ισως για αυτο δεν αναβει ποτέ. Σε παλιες μπαταριες, δηλ αν εχουν περασει 3-4 χρονια καλο ειναι να φορτίσεις με το Recond.

Όνομα χρήστη