Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Ilias_Saroglou

Πρόσφατα αγόρασα το φορτιστή και προχθές έκανα την πρώτη μου φόρτιση. Το άφησα 12 ώρες περίπου. Άναψε πρώτα το 7 λαμπάκι ( το σήμα της μπαταρίας), και μετά το έβγαλα. Σήμερα το πρωί που που το έβαλα μπρος, μου άναψε ένδειξη στο αυτοκίνητο για χαμηλή μπαταρία. Γιατί μπορεί να έγινε αυτό; έχω σταρτ στοπ και ήταν δύο λαμπάκια αναμμένα την ώρα που φόρτιζε. του αυτοκινήτου και του agm. Η μπαταρία είναι λιγότερο από 3 ετών. Να έκανα κάτι λαθος; υπάρχει περίπτωση να κράτησε την βλάβη της χαμηλής τάσης επειδή είχα μέρες να το βάλω μπρος και να μου έβγαλε την ένδειξη μετά τη φορτιση έχω φορτίστηκε κανονικα;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

STLiner_87

Kακώς το φόρτισες στην επιλογή AGM. Φορτισε το ξανά στο normal τυπου. Με το αμαξάκι συμβολο. Αν η μπαταρία σου ειναι στα τελειώματα της αποκλείεται να δεις διαφορά. Ο φορτιστής ειναι για να ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ τη μπαταρια σε περιοδους που δεν κινεις το αμαξι συχνα.

1 Σχόλιο

Ilias_Saroglou

Δεν επέλεξα εγώ το AGM. Αφού τέτοια μπαταρία έχω, σε αυτήν την επιλογή πηγε αυτόματα. Δε νομίζω να είναι στα τελειώματα απλά δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Κάθε δίμηνο κάνω μεγάλα ταξίδια και κινείται το αυτοκίνητο. Αλλιώς ή δεν κινείται ή λειτουργεί για λιγότερο από 10 λεπτά κάθε φορά. Γι αυτό και πήρα το φορτιστή. Ο φορτιστης εκτός ότι κάνει τη δουλειά που λες, την ΦΟΡΤΙΖΕΙ κιολας. Γι αυτό και λέγεται φορτιστης. Ευχαριστώ για την απάντηση παντως

Όνομα χρήστη
Γιώργος@Μαν

Φίλε δύσκολο να σου πούμε από εδώ τι φταίει.Καλύτερα να το δει κάποιος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων.

1 Σχόλιο

panoss1

Η κάθε μπαταρία μπορεί να βγει off και πολύ πριν κλείσει το προσδόκιμο της.
Αν δεν μπει σε μετρητή, τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με την κατάστασή της.
Για τον αν φορτίζει ο φορτιστής,θα πρέπει να μπει αμπεροτσιμπίδα DC την ώρα της φόρτισης.
Δώστης κάνα δύο κύκλους ακόμα και θα δείξει τις διαθέσεις της.

Όνομα χρήστη