What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
panosj1

Έχει τη δυνατότητα για Negative air ionization την οποία μπορείς να την ενεργοποιήσεις ή απενεργοποιήσεις μέσω του App. Αυτή η διαδικασία ενδέχεται να απελευθερώσει ΟΖΟΝ που είναι επιβλαβές. Σε ερευνά που έκανα στο διαδίκτυο δεν μπόρεσα να μάθω λεπτομέρειες αν βγάζει ή όχι. Το μόνο που βρήκα είναι σε ένα σάιτ που κάνει τέτοιου είδους reviews, το οποίο ανέφερε ότι σε τεστ που έκανε, δεν έβγαλε καθόλου ΟΖΟΝ
https://moderncastle.com/air-purifiers/xiaomi-smart-air-purifier-pro-4-review/
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να γνωρίζει κάτι περισσότερο? Είναι επιβλαβές να έχεις ενεργοποιημένο τον αρνητικό ιονισμό σε αυτό το μηχάνημα?

Username

3 Replies

vmitrou

Καλησπέρα σας! Ναι απελευθερώνεται όζον γενικότερα από όλους τους ιονιστές απλά να ξέρετε ότι τα επίπεδα του είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά που είναι επιβλαβή για την υγεία. Από εκεί και πέρα αν σας ενοχλεί μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία.
Γενικότερα να ξέρετε δεν μπορεί να κυκλοφορήσει προϊόν που να μην έχει δοκιμαστεί από την ίδια εταιρεία και να έχει πιστοποιηθεί ότι δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.
Προσωπικά έχω το ίδιο προϊόν και είμαι ευχαριστημένος. Τον ιονιστή τον ενεργοποιώ μόνο όταν είναι κλειστός για αρκετή ώρα διότι καθαρίζει τον αέρα πιο γρήγορα. Από εκεί και μετά όχι δεν τον ενεργοποιημένο διότι νιώθω ότι ξηραίνει τον αέρα πολύ.

Username
Βασίλης Κς

Είσαι ωραίος φίλε μου Σε ευχαριστώ γιατί και γω είχα την απορία. έχουμε πάρει τον 4 και ήθελα να πάρω και τον lite. Αλλά μετά την ενημέρωση σου θα πάρω τον pro!

1 Comment

panosj1

Σε ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια!!

Username
panosj1

Εγραψα στο Xiaomi Global Email Service και μου απάντησαν οτι ΔΕΝ εκπέμπει ΟΖΟΝ :
Hello, Greetings from Xiaomi Customer Support! This is Green. We at Xiaomi value your trust and we apologize for the inconvenience. Rest assured that we'll assist you on this. Regarding the issue you mentioned, we would like to inform you that the Xiaomi Air Purifier does not produce ozone. Additionally, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro has the ionization function. The ionization function is enabled by default. To enable or disable it, connect the air purifier to a network and use the "Mi Home / Xiaomi Home" app. With the function enabled, the ionization icon on the display is turned on. The purifier releases negative ions regularly; the negative ions combine with oxygen to form negative oxygen ions that help remove pollutants in the air. You may not realize the effect of this function under normal circumstances.
We hope the above information helps you.

Username