What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
katkatkat24

Καλημέρα,
Το πρόβλημα στο δικό μας σπίτι είναι η μόνιμη σκόνη, που εμφανίζεται σε ελάχιστο χρόνο μετά το καθάρισμα, καθώς και που αιωρείται στο χώρο και τη βλέπω όταν πέφτει το φως του ήλιου στο δωμάτιο. Νιώθω οτι υπάρχει παντού και όσο συχνό καθάρισμα και αν κάνουμε δε λέει να φύγει. Έχουμε και δύο κατοικίδια.
1. Είναι αυτή η δουλειά του καθαριστή; να απομακρύνει αυτή την αιωρούμενη σκόνη;
2. έχει νόημα η αγορά ενός τέτοιου καθαριστή για τόσα τμ ο οποίος θα μεταφέρεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από δωμάτιο σε δωμάτιο; Είναι προτιμότερο να αγοράσει κάποιος 2-3 μικρότερους για κάθε δωμάτιο;
Ευχαριστώ

Username

1 Reply

Τάκης Κ.

Καλησπέρα, σίγουρα θα ρουφάει αρκετή σκόνη, θα το βλέπεις και στο φίλτρο όταν καθαρίζεις, αλλα μην φανταστείς ότι δεν θα ξανα δεις σκόνη ποτέ. Θα δεις μία βελτίωση. Επίσης αν έχετε και κατοικίδια θα βλέπετε και τρίχες τους στο φίλτρο, αρα ναι, σίγουρα κάτι ρουφάει πέρα απο το να καθαρίζει τον αέρα. Γενικά δεν καίνε καθόλου ρεύμα, άρα είναι καθαρά θέμα τι σας βολεύει τι θα αγοράσετε και τι μπατζετ θα διαθέσετε. Εγώ έχω πάρει έναν μικρό και τον πάω απο δωμάτιο σε δωμάτιο. Κάτι φίλοι έχουν πάρει έναν για κάθε υπνοδωμάτιο, άλλοι παίρνουν έναν μεγάλο αντί για 2-3 μικρότερους.

1 Comment

katkatkat24

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Ναι σίγουρα θα υπάρχει σκόνη αλλά όχι αυτό το πράγμα που συμβαίνει σπίτι μου!
Ίσως πρέπει να δω το ενδεχόμενο πολλών μικρών. Και πάλι ευχαριστώ.

Username