Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
654321skroutz

Έχω το βασικό εργαλείο, αλλά έχω χάσει τσοκ, φορτιστή και μπαταρίες. Ξέρει κανείς με τι κωδικούς προϊόντος μπορώ να τα βρω; Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

akoni

Το συγκεκριμένο τσοκ δεν έχει...απλά κουμπώνει τις μύτες των 6 mm. Οι μπαταρίες είναι Bosch GBA 10.8V, Bosch GBA 12V...προτιμώνται οι 12 V με αρκετά αμπέρ πάνω από 2 (για ισχύ και διάρκεια π.χ. GBA 12V 4.0Ah, και GBA 12V 6.0Ah ή έστω GBA 12V 3.0Ah. Ο ταχυφορτιστής είναι ο GAL 12V-40 Professional για όλες. Δες στο https://www.bosch-professional.com/gr/el/products/gdr-12v-105-06019A6906 λεπτομέρειες

3 Σχόλια

akoni

Το συγκεκριμένο ΔΕΝ είναι δράπανο άσχετα αν μερικές σελίδες το αναφέρουν λανθασμένα ως δραπανοκατσάβιδο. Είναι ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ και κάνει μόνο για βίδωμα (ως κατσαβίδι, ως μπουλονόκλειδο κ.λπ.) και παίρνει μύτες των 6 mm για κατσαβίδι ή καρυδάκια με τέτοιο στέλεχος, τρυπάνια με στέλεχος κ.λπ.

akoni

Λόγω της ερώτησης που κάνατε πιθανολογώ ότι δεν το έχετε χειριστεί οπότε ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στο σφίξιμο γιατι το συγκεκριμένο μπορεί να κόψει και μπουλόνι 14 mm διάμετρο, πόσο μάλλον να 'κλωτσήσει' το σπείρωμα σε οποιαδήποτε βίδα ή παξιμάδι. Κατά τα άλλα αν το μάθετε, δεν υπάρχει άλλο εργαλείο για βίδωμα.

654321skroutz

Ευχαριστώ πολύ. Το έχω πλέον φτιάξει. Είναι τέλειο κατσαβίδι..

Όνομα χρήστη