Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
tim_nim

Σαν preamp απο rca σε ολοκληρομενο σε ηχεια, πως ειναι?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Tripokaridos/Head-fi

Δεν θα το αγοραζα ποτε για Preamp σε ηχεια , εχει και Noise και δεν ειναι dedicated , και αν δουλέψεις το Onboard dac δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο πχ σε σχεση με το DAC που εχουν οι IFI . Για ακουστικα ομως και μονο λογο δυναμης ειναι αλλη ιστορια.

2 Σχόλια

usimortis

Καλησπέρα, καλές γιορτές. Τι προτείνεις για ZS10 PRO & Philips SHP9500 (& Beyerdynamic 770dt)?

Tripokaridos/Head-fi

Για τα ZS10 δεν μπορω να σου πω διοτι δεν τα εχω και γενικα απο IEM δεν εχω γνωσεις, το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι ευεσθητα σε θορυβο . Τα 9500 δεν θελουν δυναμη σε αντιθεση με τα 770pro 250ohm και τα 80Ohm Που ειχα για κανα μηνα ηθελαν δυναμη για να παιξουν σωστα με σωμα.
Προσωπικα τα 9500 τα βρισκω απιστευτα καλα ακουστικα για τα λεφτα τους.
Και τα 2 μπορει να τα παιξει ανετα ο K5pro τα 9500 σε Low gain, Και τα 770 80ohm σε medium και 250 σε High gain. Ειναι σταθερος και εχει Digital volume knob οποτε οταν το γυρνας θα ακους ενα μικρο τικ τικ τικ συνηθος απο ευεσθητα ακουστικα πχ τα iem σου , στα 250Ohm δεν νομιζω.
Το προβλημα ειναι οτι εχετε 3 ακουστικα τα οποια εχουν πολυ διαφορετικα χαρακτηριστικα και ειναι δυσκολο να απαντησω ξεκαθαρα για ολα μαζι. Πχ αν ηθελα κατι σταθερο αλλα και Portable θα αγοραζα τα ifi micro or nano black το Micor Παιζει τα παντα ανετα και το Nano επισης με οριακα τα 770 250ohm.
Μετα σε καθαρα Portable θα διαλεγα THX onyx , Quedelix τα οποια ειναι πολυ δυνατα και τα 2 , με λιγο ποιο καθαρο και sepperation quality το ONYX.
Και σε σταθερο αν τα 770 Σου ειναι 80 Ohm τοτε Ifi Zen και αν ειναι 250Ohm τοτε τον K5 pro για τα λεφτα τους ειναι μια χαρα. Tο καλο με τους IFI Ειναι οτι εχουν πολλα firmware να κανεις δοκιμες τι σου αρεσει , καποια ειναι ποιο ζεστα και καποιο ποιο κρυα σε ακουσμα. Ασε που τα 770 ειναι ψυχρα οποτε θα ειναι μια χαρα με ζεστο dac amp.

Όνομα χρήστη