What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
lastgladiator84

απο καμερα πως παει ρε παιδια?θελω να αλλαξω το s9+ και ειμαι αναμεσα σε αυτο και το s21 ultra

Username

4 Replies

ilias_b

Ο μόνος λόγος που βλέπω να πας στο S21 ultra είναι το οπτικό zoom. Αυτό του λείπει. Εγώ που άλλαξα από Samsung πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος με την camera. Και η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια και δεν δικαιολογεί τη διαφορά που έχουν οι κάμερες. Γνώμη μου πάντως είναι να το βρεις κάπου και να το δοκιμάσεις.

Username
gti-george

Εαν θελεις καταπληκτικες καμερες με ois σε ολες τις καμερες πας σε s21 ultra χωρις δευτερη σκεψη.

Username
Konstantinos_Gountetsios

Απο την στιγμη που εχει βγει το S22 Ultra και εισαι διατεθειμενος να δωσεις τοσα χρηματα για κινητο, γιατι δεν αγοραζεις αυτο και πας στο S21 Ultra?

1 Comment

lastgladiator84

εχει θεματα αρκετα,δν γινεται να ζητας 1400€ και να εχεις τοσα πολλα θεματα απο τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας,επισης θεωρω κοροιδια την εκδοση 8/128 επρεπε να υπαρχει εκδοση 12/128,γτ ντε και καλα να σου σταξω ενα 100αρικο παραπανω?

Username

3 Comments

neratzisgiannis

Φίλε σου πρωτηνο 100% realme στο λέω επειδή ξέρω από φίλο ο έχει , και η κάμερα του είναι μιλαμε τελειο

stavros_vap

Φίλε πραγματικά η διαφορά τιμής στα 12gb και στα 2 τηλέφωνα είναι μεγάλη
Σε γενικές γραμμές πέρα από την κάμερα το realme είναι καλύτερο και αν το δεις γλιτώνεις και ένα 300

Username