What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
sainhsgiwrgos

Είμαι ανάμεσα στο realme 8i και στο realme 9i αν κάποιος έχει ένα από τα 2 κινητά μπορεί να μου πει ποιο να προτιμήσω???

Username

1 Reply

Orestis_Karamigos

Χαίρετε, μπορεί να μην έχω κάποιο από τα δύο κινητά βέβαια επειδή γνωρίζω το τι περιέχει το κάθε τι κινητό το realme 8i έχει ρυθμό ανανέωσης 120hz που θα σου τι κάνει να είναι ποιο smooth δηλαδή ποιο άνετο για τα μάτια το 9i έχει 90hz ρυθμό ανανέωσης όσο για τους επεξεργαστές ο mediatek helio g96 είναι σχεδόν σε όλα καλύτερος σε σχέση με τον επεξεργαστή του realme 9i που είναι ο snapdragon 680 που για εποχή 2022 δεν τον προτείνω θα υπάρχει μια μικρή διαφορά των δύο κινητών με βάση την μπαταρία και την φόρτιση από εκεί και πέρα εσύ επιλέγεις

2 Comments

makismentis8

Φίλε επειδη το χω το 8i δηλαδή το 9i θα ναι χειρότερο σε ταχύτητες?

Orestis_Karamigos

Το 9i υποστηρίζει τον επεξεργαστή snapdragon 680 που είναι παλιός επεξεργαστής ενώ το 8i τον mediatek helio G96 που είχε καλύτερος σε όλα με μόνη διαφορά την μπαταρία ο snapdragon 680 είναι λίγο καλύτερος αλλά δεν νομίζω να πάρεις κινητό που με βάση την μπαταρία για παράδειγμα ο επεξεργαστής του redmi note 10 pro ο snapdragon 732g είναι και αυτός πολύ καλύτερος από τον 680 τώρα γιατί οι εταιρείες βάζουν επεξεργαστή τέτοιον το 2022 είναι θέμα marketing για παράδειγμα ο snapdragon 695 είναι καινούριος επεξεργαστής μια καλύτερη έκδοση του 732g,

Username