What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

cronidiss

Το πρώτο είναι για καταδυσεις, με δείκτη στεγανοτητας wr 200m, 44mm διάμετρο κάσα, βιδωτο καπάκι και κορώνα, και τα άλλα δύο (που είναι το ίδιο ρολόι) μονο για κολύμπι και αν... wr 50m, 38 mm κάσα, βιδωτο η πρεσαριστο καπάκι, και πρεσαριστη κορώνα. Και τα 3 διαθέτουν ορυκτό κρύσταλλο. Πάρε το πρώτο αν το θες για βουτιες.

4 Comments

Tanner_Brown

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Ωστόσο έχω δει το συγκεκριμένο ρολόι καθαρά από θέμα εμφάνισης δηλαδή δεν έχω κάποια απαίτηση για κατάδυση ή γενικότερα βουτιές. Θέλω να το φοράω σαν μια πιο καλή επιλογή τόσο με καουτσούκ λουράκι όσο και με μπρασελέ . Θα μου πρότεινες κάποιο από αυτά τα 3 από άποψη ποιότητας για το λόγο που θα το χρησημοποιησω ;

cronidiss

Κοιτα! Η ποιοτητα ειναι ιδια casio καθως και η οψη τους. Η ουσια ειναι αν φορας μικρα η μεγαλα ρολογια. Τα ρολογια αυτα για αντρα ειναι απο 39 εως 44 mm. Το πρωτο ειναι στο οριο, τα αλλα κατω απο αυτο. αν ο καρπος σου εχει πλατος 5.5 - 6 εκ. και πανω παρε το πρωτο. Αλλιως ενα απο τα αλλα που ειναι τα ιδια.

Tanner_Brown

Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου και τη συμβολή σου . Καλά Χριστούγεννα με υγεία εύχομαι .

cronidiss

Ευχαριστώ! Επίσης σε εσένα και στην οικογένεια σου με υγεία.

Username