What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Έλλη Θάνου

Το κάθισμα αυτό μπορεί να βγει απ το αυτοκίνητο κ να κουμπώσει σε καρότσι inglesina όπως κάνω τώρα με το αυγό ή είναι μόνο για το αυτοκίνητο?

Username

1 Reply

Agapikzt

Όχι βέβαια.Κανένα κάθισμα δεν το κανει αυτό,μόνο τα 0-13 κιλα(και κάτι εκατοστά ανάλογα το καθισματάκι) το κάνουν αυτό.Δηλαδή μονο τα αυγά.Αλλα και να γινόταν,είναι δυνατών να σηκωναμε τόσο βαριά καθίσματα με ένα βαρύ παιδί να το βάλουμε στο καροτσι;;Τα νεογέννητα ανήκουν στα αυγά άσχετα το τι λεει το κάθε κάθισμα.Ποτε δεν βάζουμε νεογέννητο σε τέτοια καθίσματα για την ασφάλεια τους.Άψογο κάθισμα αλλα για 9 μηνών και πάνω

2 Comments

Έλλη Θάνου

Πήγα προχθές και τα είδα από κοντά στο λητώ.Και μου έδειξε αυτό και αλλά παρόμοια και μου είπε πως είναι από βρέφος αν δεν έχω πάρει ήδη αυγό. Της είπα πως έχω αυγό. Το αυγο δε το έβγαζα να το βάλω στο καρότσι. Το είχα κάνει μόνο 2 φορές από ανάγκη.

Agapikzt

Ναι είναι από νεογέννητα αλλα καλυτερα να μην βάζουνε τα πολύ μωράκια μέσα εκει λόγο ασφαλειας είναι χίλιες φορές καλυτερα σε αυγό.Το έχω το κάθισμα είναι τελειο αξιζει χίλια τα εκατό για μετά το αυγό.Απλά να ξέρεις ότι οι ζωνες πρέπει να βγαίνουν από ακριβώς πίσω από τους ώμους του μωρού,όχι από πιο πάνω ούτε από πιο κάτω.Και δεν κατεβαίνει πολύ χαμηλα το προστατευτικό για το κεφάλι με τις ζωνες.Η κόρη μου πανύψηλη από νεογέννητο,όταν την έβαλα να κάτσει 8 μηνών,στην χαμηλότερη θέση που μπορούσε να κατεβει το προσκέφαλο οι ζωνες ήταν πολύ πιο ψηλά από τους ώμους της φαντάσου,καθισε σε αυτό όταν ήταν 10 μηνών μέχρι τώρα που είναι σχεδόν 2 χρόνων(ανάποδη φορά ακόμα) και δεν θα αλλάξουμε κάθισμα ποτε ξανά,είναι ιδανικό μέχρι 1.45 ύψος και 35 κιλα.Γιαυτο αυγό και μετά αυτό,άσχετα τι λενε οι εταιρίες.Αφού έχεις και αυγό τέλεια τότε

Username