Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Costas_Totem

Χαίρεται. 2 ερωτήσεις:
1) Πιάνει κανείς 5G με τη συσκευή έστω αυτόματα;
2) Από αύξηση θερμοκρασίας πως είναι με τον 888;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

greg9403

Καλησπερα φιλος!!! Οχι 5g δεν πιανει αλλα πραγματικα πολυς ντορος για το τιποτα με το 5g. Κατανοω οτι ειναι ενα feature που το θελουν ολοι γιατι λες γιατι να μην το εχω αλλα δεν εχει κανενα νοημα στη ουσια πρακτικα. Το δευτερο που αναφερεις ειναι κ το μονο που με πειραξε απο τη συσκευη οχι οτι τρεχει κατι απλα δεν το περιμενα κιολας. Ανεβαζει θερμοκρασια οταν παιζεις πολυ με τη καμερα παει κ μεχρι 42 43 βαθμους το ιδιο κ στα παιχνιδια παραπανω δεν ανεβασε ποτε τουλαχιστον στα χερια μου. Αλλα ολες οι συσκευες με sd 888 κ ακομα χειροτερα 8 gen 1 ανεβαζουν πολυ θερμοκρασια ειδικα ο δευτερος ειναι ακομα πιο ζεστος κ δυστυχως δεν εχουν βρει τροπο οι εταιρειες να κοντρολαρουν λιγο καλυτερα τις συσκευες τους. Μακαρι να ειχε τον Kirin αν κ δεν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα θα ενιωθα γιατι ο 888 δεν ειναι κ κανενας της πλακας επεξεργαστης. Επισης επειδη μπαινουν πολλοι βλεπουν σχολια λενε διαφορα παιδια να ξερετε οτι η συσκευη για πλακα στεκεται στον ανταγωνισμο κ κοιταζει καταματα τους παντες ειναι σαν να ειναι ενα πληγωμενο λιονταρι η huawei αλλα παραμενει λιονταρι!!!

Υ.Γ Περιμενω διαφορα updates απο την εταιρεια γιατι ξερω οτι με 2 3 κινησεις θα κανει το κινητο αλλο πραμα κ η huawei δεν ειναι samsung σε αυτα!!!

2 Σχόλια

Costas_Totem

Το θέμα είναι οι συσκευές με τον kirin, υποστηρίζουν Ελληνικά ή είναι έκδοση English/China? Ασε που έχει και Harmony απ' οσο ξέρω.

greg9403

Ναι δυστυχως η global εκδοση ερχεται μονο με 888 με kirin ειναι μονο Κινα κ ειναι οπως το λες. Το Harmony os ειναι πολυ ωραιο αλλα νομιζω ειναι πανω σε android ενω στην global ερχεται με emui πανω σε android αυτο που κυκλοφορει δλδ.

Όνομα χρήστη