Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Babris

Εχει χρησιμοποιήσει κανεις αυτό τον converter CAC-1333? Τον πήρα χθες για να συνδέσω ένα desktop που βγαζει HDMI με ένα monitor DELL C1422H , που δέχεται ΜΟΝΟ usb-c. Το συγκεκριμένο monitor ήδη λειτουργεί κανονικά ως 2η οθόνη πάνω σε laptop με έξοδο usb-c (και χωρις πρόσθετη τροφοδοσία, μιας και το usb-c μεταφερει και power). Σε 2 όμως desktop με HDMI έξοδο που έβαλα τον converter αλλά και σε ένα laptop Docking station που βγάζει HDMI, δεν πήρα ποτέ σήμα στο monitor. Εννοειται ότι στην περίπτωση του Converter είχα ξεχωριστή τροφοδοσία στο monitor απο τη 2η usb-c είσοδο που έχει, καθως το HDMI και ο converter ΔΕΝ μεταφέρει τάση κάτι που αφέρεται ρητά και απο τον κατασκευαστή club-3d

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Pantelis_Stathatos18

Οχι δεν μεταφέρει ρευμα. μονο σημα για video.

Υπαρχουν κατι αλλοι ανταπτορες που εχουν HDMI (video) + USB A (ρευμα) απο την μια,
κ USB c απο την αλλη (εξοδος).

2 Σχόλια

PreCosmos

Να ρωτήσω, αν το αγοράσω για να συνδέσω ένα Desktop σε φορητό monitor θα δουλέψει να δείχνει το σήμα του Desktop; To monitor εννοείται έχει δικιά του τροφοδοσία.

Pantelis_Stathatos18

δεν γνωριζω... αλλα σιγουρα θα θες αλλο ενα καλωδιο, γιατι η μια ακρη του συγκεκριμενου ειναι female.

Όνομα χρήστη