What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Elvesland

έχει καλό σήμα? γιατί και με samsung και με xiaomi συνέχεια άλλαζα από 2g (σπίτι) σε 4g (εκτός σπιτιού)....αν γνωρίζετε pls ενημερώστε! επίσης έχει καλά ηχεία?

Username

2 Replies

tolky748

Μια χαρά είναι το σήμα του ,το ηχείο απλά οκ.
Μην περιμένεις πολλά σε αυτό το εύρος τιμής.

Username
tolky748

Μια χαρά είναι το τηλέφωνο αλλά δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα σε android 12 και ούτε έχει βγει κάποια ανακοίνωση από την εταιρεία.

6 Comments

Epifylaktikos

Δεν ισχύει. Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ της Motorola Lenovo. Δυστυχώς δεν μπορώ να επισυναψω το screenshot του ιστορικού ενημερώσεων ασφαλείας και της αναβάθμισης σε android 12 την 1η Μαρτίου 2023. Επίσης και αυτό είναι το σημαντικότερο, ανακοινώθηκε πως οι ενημερώσεις ασφαλείας παρατείνονται έως το τέλος Δεκεμβρίου του 2024 δηλαδή για 3 χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση αντί για το τέλος Νοεμβρίου 2023. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό για μια low budget συσκευή όπως αυτή ( 165€ για την έκδοση 4/128 γιγα)

tolky748

Σε εμένα δεν ήρθε καμία ενημέρωση μέχρι σήμερα 5-5-2023.
Ίσως επειδή το τηλέφωνο αγοράστηκε τέλος Μαρτίου.
Μάλλον επειδή την ανακάλεσαν.
Όσοι προχώρησαν στην αναβάθμιση αρχές Μαρτίου σε android 12 είχαν πολλά θέματα.Με κυριότερο την διάρκεια της μπαταρίας Κάνε μια αναζήτηση για το θέμα και θα βρεις πληθώρα παραπόνων.
Έχω επισυνάψει κάποιο σχόλιο από σχετικά φόρουμ του εξωτερικού.
Έχω πάρει μόνο security updates.
Μετά από παραπάνω ψάξιμο,διόρθωσα την αρχική τοποθέτηση.

Epifylaktikos

Το διάβασα και σε άλλα σχόλια αυτό το πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας. Τι να πω, δεν ξέρω. Σε εμένα ήρθε και συμπληρωματική αναβάθμιση ( έτσι έγραφε) για το android 12 περίπου 10 ημέρες μετά την κύρια. Αλλά από την αρχή ήδη η αυτονομία ήταν ακόμα πιο βελτιωμένη από όταν ήταν με το android 11 και γι αυτό δεν το έψαξα. Δεν έχω προτυποποιημενες μετρήσεις βέβαια αλλά βλέπω πως ξεφορτιζει ακόμα πιο αργά. Στο 12 η παραμετροποίηση είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα 11, δλδ εκτός από τις γενικές ρυθμίσεις εξοικονόμησης μπαταρίας, έχεις και τρεις ρυθμίσεις μπαταρίας για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Θυσιάζει κανείς ελάχιστα από την ταχύτητα και η μπαταρία έχει τον ατελείωτο. Το πήρα μέσα Σεπτεμβρίου 2022 οπότε δεν είναι καν στην πρώτη του νιότη. Αν είναι επίσημη εισαγωγή δεν χάνεις κάτι να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία. Κι ας είναι κακόφημη

tolky748

Το κινητό είναι αγορασμένο από κατάστημα εδώ στο Σκρουτζ.
Έστειλα μήνυμα με το θέμα στην αντιπροσωπεία.......για να δούμε.
Πρακτικά δεν έχω κανένα θέμα με την βασική χρήση που κάνω και είμαι ευχαριστημένος, ειδικά η οθόνη για την κατηγορία του είναι σούπερ.
Πιο πολύ για θέματα ασφάλειας.

tolky748

Τελικά απάντησαν αμέσως, μπράβο.
Η "λύση" είναι να κατεβάσω ένα πρόγραμμα της εταιρείας στο PC και να γίνει επανεγκατάσταση των πάντων.
Το έκανα και την πήρε.
Απάντηση για πιο λόγο δεν το κάνει το κινητό δεν πήρα.

Epifylaktikos

Το γεγονός πως έδωσαν λύση αντί να έρθουν σπίτι σου να σε δειρουν όπως συνηθίζουν, ας αξιολογηθεί θετικά!

Username