Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Andreas_Xanthopoulos

Κάτοχος από τον Νοέμβριο, ξαφνικά μαύρισε η οθόνη του και δεν μπορώ να κάνω τπτ μετά από μπάνιο στη θάλασσα (απλό πλατσουρισμα). προσπάθησα για force restart &reset αλλά δεν ανταποκρίνεται. έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

BanditGRC

Το ρολόι πρωτού μπει σε θάλασσα/πισίνα και γενικά σε μεγάλο όγκο νερού, πρέπει να μπαίνει στο αντίστοιχο πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο απενεργοποιεί την touch screen, αυξάνει την στεγανοποίηση και μετά το πέρας της δραστηριότητας κάνει αποστράγγιση νερού, μέσω του ηχείου. Αν δεν ακολουθούνται αυτά τα βήματα, τότε ξεκινούν τα προβλήματα.

Προσωπικά έχω κάνει άπειρα μπάνια και όλα δουλεύουν μια χαρά, πάντα όμως βάζοντας το ρολόι σε πρόγραμμα.

1 Σχόλιο

nikos.ch

Το έχω 3 χρόνια το βγάζω μόνο το βράδυ απο το χέρι μου. Το καλοκαίρι κανω σχεδόν καθημερινά μπάνια φορώντας το χωρίς να εχω κάποιο πρόγραμμα προπονήσεις και δεν ειχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα! Άσχετα απο αυτο οι συμβουλές σου ειναι χρήσιμες και θα τις εχω υπόψιν μου!

Όνομα χρήστη
jimilion1

το ίδιο και σε μένα. το Πήγα στο SERVICE και μετά από ένα μην με ειδοποίησαν να πάρω καινούριο gt3 pro titanium

Όνομα χρήστη