Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Makis_Maki

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία με Test στην Ram? Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να έχει 12 GB Ram. Επειδή είχα Samsung και έχω καταλάβει πως η τεχνολογία αυτών των κινητών καταναλώνει χωρίς λόγω σχεδόν όλη την Ram(Κινητό 4GB Ram με κλειστές όλες τις εφαρμογές κατανάλωνε μόνο του χωρίς λόγω 3GB ,δηλαδή είναι σαν να έχεις κινητό με 1GB Ram. Τονίζω αυτό συνέβαινε με κλειστές όλες τις εφαρμογές.)

Επειδή βλέπω καλές αξιολογήσεις νομίζω πως με κλειστές όλες τις εφαρμογές θα έχει περίπου 6GB Ram τα οποία δεν είναι λίγα αλλά δεν είναι και για τόσα λεφτά.
Αν μπορεί κανείς να μπει στις ρυθμίσεις νομίζω εκεί που λέει <<Φροντίδα Συσκευής>>
να κάνει ένα Test στην Ram και να μου πει. Αν κι εγώ σχεδόν έχω πάρει την απόφασή μου.
Ποτέ ξανά Samsung!

Αν και η Samsung είναι πολύ καλή εταιρία με τους καλύτερους δίσκους και πολύ καλές οθόνες, τηλεοράσεις, ψυγεία...
Αλλά τα κινητά και τα Tablet της είναι ΧΑΛΙΑ!!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

gtsigourakos

Καλησπέρα,
η ram είναι όντως 12gb και δεν έχει καμία σχέση με όσα αναφέρονται.
Είναι καθαρά θέμα του Android λειτουργικού (που είναι *nix based) και όσο περισσότερη ram έχεις στη συσκευή τόσο περισσότερη θα τρώει.
Πολύ απλά, αν δεν παρατηρείς κολλήματα μεταξύ εναλλαγής/φόρτωσης εφαρμογών, δεν έχεις λόγο να ασχολείσαι με τη ram γιατί όλη τη διαχείριση την κάνει το ίδιο το Android λειτουργικό και καταναλώνει περισσότερη ram γιατί κρατάει περισσότερα πράματα στη μνήμη για να τα σερβίρει πιο γρήγορα. Όποιο Android κινητό και να πάρεις πάλι θα έχεις την ίδια συμπεριφορά, η οποία είναι λογική και ορθή.
Σε πιο custom implementations όπως της Samsung μπορεί να έχεις μικρές διαφορές σε σχέση με άλλα pure Android λειτουργικά, αλλά 4 χρόνια τώρα με Samsung δεν είχα κανένα θέμα και κρατάω ανοιχτές 40 εφαρμογές ταυτόχρονα και κάνω swap σε νανοσεκόντ.
Μπορείς να δοκιμάσεις είτε pure Android σε Google τηλέφωνα είτε να πας σε Apple που αλλάζει όλη η φιλοσοφία.
Αν πάλι θες από μόν@ να κλείνουν οι εφαρμογές στο background και να γλιτώνεις ram (που δεν υπάρχει λόγος) μπορείς να πας στα Developer options και να βάλεις όρια.
Μια χαρά είναι τα Samsung τηλέφωνα και το s22 είναι ίσως το καλύτερο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Όνομα χρήστη