What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
spyros.axelis.3

Παιδιά πριν μια μέρα παρέλαβα!Είμαι σχεδόν σε όλα ευχαριστημένος!Έχω ένα παράπονο με τον ήχο κλήσης!Νομίζω δεν παίζει τόσο καθαρά και δυνατά!!Έχω παρατηρήσει ότι στον ήχο κλήσης δεν χτυπάει το πάνω ηχείο,Άσε που σε σύγκριση στον ήχο κλήσης σε σύγκριση με το one plus 8 που είχα καμία σχέση!Είχε να προτείνει καμια λύση κάνεις?

Username

3 Replies

MotoRacingTeamHonda

Δυστυχώς από ότι καταλαβαίνω μόλις έχεις πάρει τη συσκευή και δεν την έχεις αναλύσει καλά για να δεις τι ακριβώς συμβαίνει.Το πάνω ηχείο έχει πρόβλημα στον ήχο κλήσης ταυτόχρονα η ομιλία είναι άκρως ερασιτεχνική δεν ακούς καλά το συνομιλητή σου όταν σου κάνουν κλήση δεν ακούγεται δυνατά διότι επηρεάζεται από το πρόβλημα που έχει το πάνω ηχείο διότι από εκεί έπρεπε να βγαίνει και ήχος κλήσης ως Stereo και με λίγα λόγια θα δεις πολλά ακόμα.Μιλαμε για κινητό όπως βλέπεις με βαθμολογία 3.8 κοινώς άστα να πάνε.Εγω το πήγα πίσω και πήρα άλλη συσκευή άλλης εταιρείας.

Username
Thrash_Metal8449

Άσε φίλε μου γιατί και σε μένα το έχει παρουσιάσει και βρήκα πολλαπλά προβλήματα και είμαι πραγματικά πάρα πολύ εκνευρισμένος.Μονο Ναυαρχίδα δεν μπορεί να ονομαστεί αυτό το πράγμα σε ήχους κλήσεις έχει πρόβλημα στο πάνω το ηχείο έχει πρόβλημα στο s-pen που δεν δουλεύει σε πολλές εφαρμογές έχει πρόβλημα μπαταρία δεν κρατάει από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε άσε να μη συνεχίσω είμαι απόλυτα εκνευρισμένος.Και πώς να μην είμαι όταν ακούμπησα 1.400 ευρώ.

2 Comments

spyros.axelis.3

Κοίτα το ηχείο με έχει ξενερώσει!Οπως ειπα στο one plus 8 που ειχα και τωρα το εδωσα στην γυναίκα μου του ριχνει για πλακα του S22.. Όπως και ότι οι κλησεις πολλές φορές δεν έρχονται (έχει κάνει ο παροχος όλες της απαραίτητες ενέργειες)..Εντάξει σε μπαταρία δεν είμαι τόσο απογοητευμενος αλλά σίγουρα θα έπρεπε να κράταγε λιιιγο παραπάνω!Εντάξει εγώ με αποφορολογηση και με έκπτωση από ένα γνωστό το πήρα στα 990,δεν το λες και λίγα.Και όντως για αυτά τα χρήματα είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ να υπάρχουν τέτοια θέματα!!Όπως και απαράδεκτο είναι να μιλάμε για τέτοια λεφτά και να έχει γίνει μόδα να μην σου έχουν ούτε καν τον φορτιστή!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα όταν παλαιότερα οι ναυαρχίδες έφταναν μάξιμουμ 500-600 ευρώ και σου είχαν τουλάχιστον (εννοείται φορτιστή) και ακουστικά..

dimitriosmar

Ακόμη παρουσιάζεται το πρόβλημα; ή λύθηκε με κάποιο update;

Username
Black_Puma

Θα δεις πολλά ακόμα ανέμενε στο ακουστικό.Σε δύο ημέρες το γύρισα πίσω.

3 Comments

kidstretch

Το περίεργο είναι ότι οι απόψεις είναι λιγο στις δύο άκρες. Ή πολύ χάλια κριτικές, ή όλα καλά, πολύ καλό τηλέφωνο κτλ... Έχω κάνει προπαραγγελία (χωρίς ευτυχώς να το πληρώσω ακόμη) και έχω μπερδευτεί εάν πρέπει να το αγοράσω ή όχι.

MotoRacingTeamHonda

Εδώ μιλάμε για μία συγκεκριμένη συσκευή και δεν κρίνουμε όλη την εταιρεία για ότι έχει βγάλει μέχρι σήμερα διότι εγώ έχω φίλους που το πήγανε πίσω και πήρανε πάλι Samsung το Note 20 ultra.Εδω μιλάμε συγκεκριμένα και αποκλειστικά όπως καταλαβαίνετε για το s22 ultra το οποίο είναι μία απίστευτη αποτυχία χωρίς καν να το κάνουμε θέμα.Είμαι κολλημένος με τις Ναυαρχίδες δεν είμαι λάτρης καμίας εταιρείας έχουν περάσει από το χέρι μου και Samsung και Huawei και Sony και Vivo και Oppoκαι Xiaomi και πάντα οι ακριβότερες εκδόσεις και είμαι σε θέση να κρίνω ότι μιλάμε αυτή τη στιγμή για μία αποτυχία της Samsung.

dimitriosmar

Έχει διορθωθεί το πρόβλημα που περιγράφετε; Εννοώ με κάποιο update ;

Username