Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Belight

Γεια σας παιδιά. Με όσα διάβασα αρνητικά σχόλια σκέφτομαι αν αξίζει τελικά να το πάρω ή όχι! Αυτό που με προδιαθέτει να μην το πάρω είναι τα παράπονα για τις κλήσεις και αναρωτιέμαι Αυτό έχει να κάνει όταν το έχεις στο 5g ή χάνεις κλήσεις ακόμα κι αν το έχεις 4G η 3G?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

steve tash

Προσωπικά εγώ έχω το κινητό από "Day 1" και δεν έχω χάσει ούτε μια κλήση από τότε. Το έχω πάντα με 5G και sim Cosmote. Βέβαια εγώ είχα από το προηγούμενο κινητό μου ενεργοποιημένο το VolTe και το Wifi Calling (με έμφαση στα δίκτυα κινητής) οπότε ίσως αυτό να ήταν λύση από μόνο του. Το μόνο πρόβλημα που μου είχε παρουσιαστεί τους πρώτους 2 μήνες ήταν η ανακρίβεια του GPS στα Google Maps. Μετά το patch του Μαΐου μου λύθηκε και αυτό.

2 Σχόλια

panos_dimako

Για μένα είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει από adroid μέχρι αυτή τη στιγμή, μη γελιόμαστε ότι πληρώνεις παίρνεις αναλογικά με τις τιμές των άλλων ναβαρχιδων η τιμή του είναι πολύ καλή

Belight

Ευχαριστω παιδιά το έχω πάρει είναι πολύ καλό έχω ενεργοποιήσει και την ηχογράφηση κλήσεων που έχει από τη μάνα του η samsung και είμαι χαρούμενος!

Όνομα χρήστη