Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Imelda_Lico

Καλησπέρα. Κατά λάθος καθάρισα με τρεχούμενο νερό το φιλτρο hera CF-WUHI .Αν το στεγνωσω καλα κανει να τα χρησιμοποιήσω ξανά;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

GEORGIOS Τ

μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν το στεγνώσεις καλά αλλά να ξέρεις έχει χάσει την αξία του σαν φίλτροχέπα θα κρατάει μεν ένα μέρος της σκόνης αλλά κανονικά θέλει πέταμα δεν παθαίνει κάτι ο αφυγραντήρας αλλά δεν προσφέρει και τίποτα άμα το ξεπλύνεις γιατί στην ουσία είναι χάρτινο και έχει καταστραφεί ο όπως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αφυγραντήρα ς και χωρίς φίλτρο χέπα θα δουλεύει όμως μόνο σαν αφυγραντήρας και όχι σαν καθαριστής αέρα

Όνομα χρήστη
GEORGIOS Τ

Όχι απαγορεύεται να πέσει νερό και πόσο μάλλον να το πλύνεις το φίλτρο hepa καταστρέφεται μετά είναι σαν να μη δουλεύει σαν να είναι απλό χαρτί οπότε είναι άχρηστο το πετάς

1 Σχόλιο

Βασιλης Σαρ

Και όμως στις οδηγίες του κατασκευαστή το λέει ξεκάθαρα ότι μπορείς να το πλύνεις.

Όνομα χρήστη
iapapaf

Στο Ίντερνετ που έκανα μια έρευνα μπορείς να καθαρίσεις το φίλτρο χεπα με νερό, αλλά μειώνεται αισθητά η ικανότητα του να φιλτράρει σωστά!

Όνομα χρήστη
Alex Secret

Δεν είναι λάθος. Σύμφωνα με τις οδηγίες, έτσι καθαρίζεται ή εναλλακτικά με ηλεκτρική σκούπα. Πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες, πρέπει να μείνει να στεγνώσει καλά πριν ξανατοποθετηθεί στην συσκευή.

1 Σχόλιο

mnk22

Σύμφωνα με τις οδηγίες, έτσι καθαρίζεται ΜΟΝΟΝ το εξωτερικό πλαστικό φίλτρο. Το ΗΕPA μόνο με την ηλεκτρική σκούπα. Να διαβάζουμε προσεκτικά το μάνιουαλ για να μην προκαλούμε βλάβες και δυσλειτουργίες.

Όνομα χρήστη