What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
chris_t97

Γεια σας παιδια. Εχω την msi rx 6500 xt mech 2x oc και συνεχεια κρασαρει, συμβαινει σε κανεναν αλλο; Κρασαρει οταν παιζω απαιτητικα παιχνιδια, η οθονη γινεται μαυρη (επειδη παυει να στελνει σημα η καρτα), αλλα ο υπολογιστης συνεχιζει να δουλευει. Ο μονος τροπος να ξανα στειλει σημα η καρτα στην οθονη ειναι να κανω hard reset (απο το κουμπι του κουτιου). Αν σε καποιον εχει τυχει κατι παρομοιο με αυτην την καρτα θα ηθελα να μαθω την εμπειρια του. Ευχαριστω.

Username

2 Replies

PanosKappos

ειχα το ιδιο προβλημα σε μια sapphire rx580 nitro+ και τελικα έφταιγε το ρευμα απο το πολυμπριζο μου (οποτε συνδεα κατι φωτακια ή αλλη συσκεύη στο πολυμπριζο του pc το pc εκλεινε ακριβως ετσι και ηθελε hard reset) εγω αλλαξα πολλα μεχρι να το συνιδιτοποισησω (τροφοδοτικο ,καλωδια ρευματος ,καλωδια 6pin και το 8pin) αλλα λυθηκε μονο οταν αλλαξα μπριζα και πολυμπριζο

Username
vagman_tech

Έχεις κάνει τα πάντα από windows & drivers updates ? Συμβαίνει σίγουρα γενικά ή σε συγκεκριμένο παιχνίδι ; Όταν ζορίζεται μια κάρτα δεν πετάει ποτέ μαύρη οθόνη, απλά κολλάει το game και δεν φορτώνει γρήγορα. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει στην περίπτωση σου.

8 Comments

chris_t97

Ολα καλα απο drivers κτλ. Σημερα την δοκιμασα σε αλλο pc και ετρεχε μια χαρα, την δοκιμασα επισης και με το δικο μου τροφοδοτικο (γιατι νομιζα οτι εχει θεμα) αλλα παλι ετρεχε μια χαρα. Πιστευω ειναι η μητρικη.

vagman_tech

Μπορεί. Έτρεχε μια χαρά στα ίδια παιχνίδια που σου έσβηνε προηγούμενος την οθόνη ;

Ποια μητρική έχεις ακριβώς ;

Βεβαιώθηκες ότι δεν είναι πρόβλημα οθόνης ή καλωδίου οθόνης ; Αν μπορείς δοκίμασε άλλη οθόνη ή έστω άλλο καλώδιο εικόνας.

chris_t97

Αρχισε να τα κανει αυτα απο τοτε που την αγορασα, 28 ιουνιου του 22. Ισως να εχει να κανει και με την ζεστη. Τωρα τα εβγαλα ολα απο το κουτι και τα εβαλα επανω στο γραφειο, εχω κανει 7 bechmark (στο unigine superposition) τα 2 εκ τον οποιων με φουλ overclock στα 2975 Mhz και τρεχει τελεια.
Το καλωδιο και η οθονη καινουργια ειναι.

vagman_tech

Και εγώ καινούργια οθόνη είχα 500€ LG και το HDMI με το οποίο ήρθε ήταν των 0,50€ και όταν άλλαξα σε DP των 20€ έστρωσε κατευθείαν. Δοκίμασε οπωσδήποτε άλλο (καλύτερο) καλώδιο αν δεν έχεις ήδη δοκιμάσει.

Επίσης, δεν νομίζω να ήταν από ζέστη…το χειμώνα τι ζέστη να είχε (;)

Εγώ πιστεύω είναι θέμα οθόνης/καλωδίου οθόνης αφού δουλεύει κανονικά σε άλλο PC η κάρτα και η μητρική σου είναι ολοκαίνουργια.

chris_t97

Εχω καλο DP. Τωρα που το εβγαλα ολο το συστημα απο το κουτι παντως σταματησε να κρασαρει. Και το τρεχω με OC. Επισης μεσα στο κουτι τα ειχα αρκετα στενα ολα και στο μπροστινο μερος ειχε μηδεν airflow.

Τι να πω δεν ξερω τι μπορει να ηταν, αμα βρω ποτε τι πραγματικα ηταν θα ενημερωσω. Ευχαριστω για τον χρονο σου παντως :)

vagman_tech

Μπορείς να παρακολουθείς τις θερμοκρασίες και να το κρατήσεις έτσι για λιγο καιρό, να δεις αν θα στο ξανακάνει αλλά μου φαίνεται τελείως «κουφό» να έφταιγε αυτό αφού αναφέρεις ότι γινόταν για σχεδόν 1 ολόκληρο χρόνο. Τι να πω…εννοείται αν βρεις τι ήταν πες να μαθαίνουμε!

chris_t97

Γεια σου φιλε. Μολις θυμηθηκα να σου απαντησω. Τελικα δεν βρηκα τι γινεται. Επισης ειχα αλλαξει και κουτι (σε περιπτωση που εφταιγε αυτο που ειχα) και δεν αλλαξε τιποτα. Τωρα το εχω εξω απο του κουτι, γεμιζει βεβαια πιο γρηγορα σκονη αλλα τι να κανεις. Με ειχε τρελανει πριν με τα crash και τωρα ηρεμησα.

Username