Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Jack_Maslov

Θα έλεγα αυτό.
Από iPhone 13 pro και πάνω θα σου έλεγα για iPhone. Εκτός κι αν θες iPhone για τη φάση του "έχω iPhone λόγω μόδας". Το s22 είναι κι αυτό ένα πολύ εντυπωσιακό κινητό, σε φωτογραφίες και συγκριτικά με το iPhone 11 pro και σε μπαταρία + φορτίζει και γρήγορα.

Το iPhone είναι μια "ασφαλής" αλλά πιο βαρετή επιλογή κατά την προσωπική μου άποψη. Πάνω σου είναι, οποία συσκευή σου αρέσει πιο πολύ.

3 Σχόλια

prokopis_tom

Αυτό βαρέθηκα το βαρετή επιλογή.. τώρα βέβαια έχω το iPhone 12 αλλά κ πάλι το βαριέμαι.. με προβληματίζει η μπαταρία του κ ο Exynos π ακούω ότι θερμαίνεται

Jack_Maslov

Έχουν κάνει τρομερή βελτίωση με την Exynos με το S22, σε σχέση με το S20 που ήταν απλά... άστα να πάνε...

Δεν ξέρω πως τα πάει το iPhone 12 με τη μπαταρία, αν σου βγάζει μια ολόκληρη μέρα και αν το χρησιμοποιείς πολύ, πάντως στο Samsung έχεις πιο πολλά πράγματα να χαζέψεις και να πειραματιστείς.

Εγώ έκανα την αλλαγή από το S10 στο S22 και το S22 πολύ σπάνια που ζεσταίνεται. Δηλαδή θα μου τύχει το πολύ μια φορά σε όλη την μέρα να ζεσταθεί λίγο για 2 λεπτάκια άμα βγάλω καμία γρήγορη φωτογραφία και μετά περάσω από καμιά άλλη εφαρμογή στα γρήγορα. Πάντως δε μπορώ να κάνω παράπονα ότι υπερθερμαίνεται τακτικά όπως μου έκανε το S10.

Μπαταρία, ε εντάξει. Δε περίμενα κάτι το τρελό. Είναι καλούτσικη αλλά εμένα δε μου βγάζει τη μια ολόκληρη μέρα (βγαίνοντας και έξω) άμα το χρησιμοποιώ πάνω από τρεισήμισι ώρες.

Κάτι που με ενοχλεί όμως είναι πως με την ενημέρωση του OneUI 5.0 από τον Νοέμβριο ή πότε ήταν, δημιουργήθηκε ένα θέμα με lag στα animations. Ευτυχώς επιτέλους από ότι φαίνεται θα το φτιάξουν με το OneUI 5.1 τώρα στις 22 Φεβρουαρίου αλλά θα το δούμε.

Αυτά. Άμα θες σίγουρη επιλογή, θα σου προτείνω το S23 που μόλις βγήκε διότι με τον νέο επεξεργαστή της Snapdragon πετάει (όχι, δεν υπερβάλω) και όσον αφορά τη μπαταρία αλλά και δεν έχει κανένα θέμα με τα animations.

Όνομα χρήστη