What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Stelios3117

Αν μπορεί κάποιος να γράψει πόσες ώρες sot παίρνει... Δεν έχω καταλάβει αν η μπαταρία είναι πολύ άθλια όπως λένε πολλοί, ή είναι απλά πολύ άθλια για την τιμή του. Βγάζει δηλαδή ας πούμε 3 ώρες σε όλους ή ούτε; (για να μπορώ να το συγκρίνω με s10e/note 10 κλπ)

Username

2 Replies

ferlemisg

δε ξερω αν πηρε update και εφτιαξε, αλλα εγω σε σχεση με το s10 ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την μπαταρια του, μου βγαζει ολη μερα ανετα!
Παρε το αφοβα!

Username
giwrgos_salasidis

Λοιπόν, η μπαταρία του είναι χειρότερη και από το s10e και από το note10, έχει όμως τα θετικά του, είναι όμορφο και πολύ δυνατό κινητό με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά απλά έχει τόσο δυνατά χαρακτηριστικά που η μπαταρία του δυστυχώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, 3700mh 2022 απλά τραγικό και είναι η χειρότερη της αγοράς με διαφορά, χρειάζεται 3 φορτίσεις την ημέρα, ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαι.

7 Comments

Jack_Maslov

Εγώ έχω τώρα το S10 που είχε επίσης άθλια μπαταρία από την ημέρα που το πήρα. Δηλαδή, μπορεί να μπω μέσω δεδομένων για κανα 10λεπτο Instagram, και το κινητο θα έχει ανεβασει θερμοκρασια σχεδον 10 βαθμους και θα εχει καταναλωσει περιπου 5 με 8% μπαταρια. Χρησιμοποιεί ακριβώς 200% μπαταρίας κάθε μέρα, δλδ δυο φουλ μπαταριες, ή 3 κανονικες φορτίσεις από τα 10 στα 80, με περίπου 5 ώρες screen on time κάθε μέρα. Μεσα σε μια μερα θα χασω 140% με ανοιχτή οθονη και άλλα 60% με κλειστή.

Στο accubattery βλεπω τρελές καταναλώσεις, συνηθως στις εφαρμογες που ανοιγω για κατω απο 5 με 10 λεπτα τη φορα.
Στο S22, μπορεις να μου κανεις μια χαρη να κατεβασεις το accubattery και να μου πεις πόσο σου τρωει οταν ανοιγεις την καμερα για μερικα μονο λεπτα, μετα ινσταγραμ για μερικα λεπτα, κτλ;

giwrgos_salasidis

Δυστυχώς το είχα βάλει στο insomnia και το πούλησα στα 700 ευρώ, αυτό που μπορώ να σε πω σύμφωνα με τα tests που έχουν γίνει το s22plus έχει σχετικά καλή μπαταρία , τώρα θα σε πω τι πρόβλημα είχα με το s22 χωρίς να κάνω τίποτα έπεφτε η μπαταρία από μόνο του σαν νερό τι ρυθμισεις τι πτήσεις τα πάντα προσπάθησα επίσης να προσθέσω με τίποτα δεν μπορείς να απολαύσεις το κινητό στο max δλδ 120HZ χωρίς εξοικονόμηση μπαταρίας κλπα, θα χρειαστείς σίγουρα τρεις φορτίσεις....Αμα θέλεις samsung επειδη εχουν το καλυτερο λογισμικό για εμένα σε προτείνω να πας s22 plus πολλά τα χρήματα όμως διότι στα 930 πλέον παίρνεις iphone 13 pro που είναι τούμπανο, αυτά από εμένα η επιλογή δική σου.
Αν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω εδώ είμαι.

Stelios3117

Πολύ κρίμα...Φαίνεται τόσο ωραιο στα υπόλοιπα...Προτιμούσα το s22 από το s21 λόγω καλύτερης ποιότητας κατασκευής και πιο κοντόχοντρης αναλογίας οθόνης. Μάλλον 2 είναι τα ενδεχόμενα για μένα: Να ξεθάψω το παλιό μου s6 για να δω αν μπορώ να συμβιβαστώ με μια τέτοια μπαταρια ( και αν ναι να σκεφτώ να το πάρω), διαφορετικά (δυστυχώς το πιο πιθανό), να περιμενω ένα χρόνο (να 'μαστε καλά μέχρι τότε) για το s23 μήπως και έχει επιτέλους τουλάχιστον μια μπαταρία σαν του s21 ή καλύτερη. Δεν ξαναπάω σε κινητά με 6,3-6,4 ιντσες και πάνω... Ευχαριστώ που μοιραστήκατε τις εμπειρίες σας!

Stelios3117

Μια ερώτηση προς τον πρώτο κύριο, όταν μιλάτε για δεδομένα μιλάτε για 5g κ όχι για 4g έτσι; ( Επειδη το 5g θα καταναλώνει και κάτι επιπλέον του 4g)...

ferlemisg

πολυ καλυτερη μπαταρια σε σχεση με το s10 παιδια!

Username