Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
bebis19

η μπαταρια του ποσο τελικα κραταει γιατι διχαζονται οι γνωμες. μιλαμε για τηλεφωνηματα και wifi η ανοιχτα δεδομενα 1-2 ωρες την μερα. επισης το gps του κλειδωνει γρηγορα και σταθερα?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Anna_Michou

Κοιταξτε !Εγω αυτο το κινητο το εχω περιπου 4 μηνες και δεν εχω κανενα παραπονο !Δεν κολλαει καθολου και η οθονη του ειναι υπεροχη οπως επισης και η καμερα !!Το προτεινω ...

Όνομα χρήστη
elenit24

κοιταξε να δεις το τραγικο στο κινητο ειναι οτι το φορτίζεις παει στο 100% βγαζεις τον φορτιστη και χωρις να κανεις τιποτα σε ενα λεπτο εχει παει στο 99% και φαντασου στην εξοικονομηση ενεργειας
απο εκει και περα ειναι αντικειμενικο..εγω ειχα φουλ φωτεινοτητα σε εξοικ. ενεργειας ανοιχτο το wifi ολη μερα και ημουν πολυ στο viber, ηθελε τουλαχιστον 3 φορες φορτισμα την ημερα!Μια αλλη φορα ειχε τυχει να ξεχασω ανοιχτο το wifi το βραδυ , ειχα κλειστες ολες τις εφαρμογες και απο 80κατι% επεσε στο 25% το πρωι!
Δεν πιστευω να βγαζει πανω απο 24ωρο το κινητο χωρις φορτιση..θελει καθε 12ωρο στανταρ υπο νορμαλ συνθηκες

το gps επειδη το χρησιμοποιουσα ηταν μια χαρα δεν αντιμετωπησα προβλημα.

4 Σχόλια

bebis19

σε ευχαριστω αλλα μου κανει εντυπωση πως αλλοι χρηστες μιλανε για φορτιση σε δυο ημερες για αυτο προσπαθω να βγαλω ακρη.

elenit24

αναλογα την χρήση εγώ στο βιμπερ που ήμουν όλη την ώρα έχανε 1% στα 2 λεπτα!
Σιγουρα φταίει πόσο και πως το χρησιμοποιείς,αλλοι ας πούμε βάζουν 20% φωτεινότητα
Και σίγουρα αμα αλλάξεις λογισμικό και βάλεις καθαρό ανδροιδ τότε θα κρατάει περισσότερο η μπαταρία καθώς στο σαμσουνκ υπάρχουν πολλές εφαρμογές άχρηστες που τρέχουν στο παρασκήνιο.

nicolas_moi

μην εχεις ανοιχτη την εξοικονομηση...μονο οταν ειναι αναγκη..και τσεκαρε τι ακομα αφηνεις ανοιχτo...επισης ειμαι σιγουρος πως εχεις κατεβασει εφαρμογες που ακομα και κλειστεσ τρωνε μπαταρια...διαγραφη...το φορτιζω μια φορα την μερα και αυτο επειδη φτανει στο 20% και το θελω 100 την επομενη...παλια ειχα εφαρμογες που με αναγκαζαν να το φορτισω 3-4 φορες την μερα...ειναι πλεον παρελθον :P

Όνομα χρήστη