Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
liaskasvasilis

Καλησπερα , εχω δει διαφορα βιντεακια και ολα ειναι θετικα. Ομως προτιμω την γνωμη καποιου που την αγορασε, αξιζει την τιμη του το μηχανημα; Κανει αυτα που υποσχεται ή πρεπει παλι να μπει χερι; Δεν περιμενω θαυματα σε δυσκολες βρωμιες, αλλα για τακτικη χρηση με ενδιαφερει η γνωμη σας.
Ευχαριστω.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

kalipap2013

Πραγματικά ,κάνει ότι υπόσχεται .Την έχω τώρα 1 εβδομάδα και την χρησιμοποιώ καθημερινά ,αν είστε αποφασισμένη να διαθέσετε αυτό το ποσόν, αξίζει . Την έχω προγραμματίσει να καθαρίζει σαλόνι,κουζίνα ,μπάνια και διαδρόμους την νύχτα και το πρωί το σπίτι είναι τέλειο .

Όνομα χρήστη
mina2013

Δεν ξέρω τι έχετε αποφασίσει , παντός εγώ το πήρα γιατί δεν μπορώ να πλένω το πανί κάθε τόσο για να καθαρίζει ένα ροποτ τότε τι νόμιμα θα έχει αν όλα τα κάνει μόνη σου ? Για πρώτες μέρες καθαρισμό μια χαρά και το ΑΡΡ βοηθάει πολύ στο χρήσιμο, το μόνο που πρέπει να κανείς είναι να μην αφήνει μέρος που δεν χωράει για να περάσει , εκεί θέλει καθαρισμό μόνη σου. Για ανοιχτά Επιφάνια μιαχαρα . Για καθεμερινα να κρατάς το πάτωμα καθαρά είναι ότι πρέπει, τώρα τα παιδιά μπορούν να μένουν ξυπόλυτοι !

Όνομα χρήστη