Ποια η διαφορά του 6851 με το 6811 ΕΚΤΟΣ από το κουμπί τέρμα κάτω και κέντρο που στο 6851 βάζει αριθμούς στους ανεπιθύμητους ενώ στο 6811 βγάζει τις αναπάντητες? Κάπου διάβασα ότι το 6851 είναι "full 2way communication".
EDIT:
η ερώτησή μου είναι τι διαφορές έχουν στις δυνατότητες και προδιαγραφές.
Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι έχω το 6811 και έχω το εξής πρόβλημα:
όταν το μικρόφωνο ΜΟΥ στο 6811 πιάνει κάποιον ήχο (όχι μόνο την ομιλία ΜΟΥ αλλά οποιονδήποτε ήχο) τότε κόβει τον ήχο του άλλου που μου μιλάει, από το ηχείο της συσκευής ή/και την ανοιχτη ακρόαση στη δική μου πλευρά.
Μετάφραση: αν ενώ μου μιλάει ο συνομιλητής μου και τον ακούω, περάσει πχ ένα θορυβώδες μηχανάκι έξω από το σπίτι ΜΟΥ και το ΔΙΚΟ ΜΟΥ μικρόφωνο πιάσει το μηχανάκι, ΚΟΒΕΙ ο ήχος που έρχεται από τον συνομιλητή μου. Είτε από το ηχείο που ακουμπάει στο αυτί, είτε στην ανοιχτή.
Και βλέπω στο 6851 ότι γράφει "Ηχείο πλήρους αμφίδρομης επικοινωνίας ανοιχτής ακρόασης...και οι δύο συνομιλητές μπορούν να μιλήσουν και να ακουστούν ταυτόχρονα". ΑΥΤΟ θέλω να επιβεβαιώσω ότι συμβαίνει/λειτουργεί σωστά.
8 Σχόλια
όσο υπάρχει και μπορείς να το βρεις ακόμα το 6811 το 6851 είναι αποτυχία το πήρα και το επέστρεψω πίσω
Ευχαριστώ για την απάντηση, ίσως έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένος. Αυτο που μου απαντάς το γνωρίζω, η ερώτησή μου είναι τι διαφορές έχουν στις δυνατότητες και προδιαγραφές.
Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι έχω το 6811 και έχω το εξής πρόβλημα:
όταν το μικρόφωνο ΜΟΥ στο 6811 πιάνει κάποιον ήχο (όχι μόνο την ομιλία ΜΟΥ αλλά οποιονδήποτε ήχο) τότε κόβει τον ήχο του άλλου που μου μιλάει, από το ηχείο της συσκευής ή/και την ανοιχτη ακρόαση στη δική μου πλευρά.
Μετάφραση: αν ενώ μου μιλάει ο συνομιλητής μου και τον ακούω, περάσει πχ ένα θορυβώδες μηχανάκι έξω από το σπίτι ΜΟΥ και το ΔΙΚΟ ΜΟΥ μικρόφωνο πιάσει το μηχανάκι, ΚΟΒΕΙ ο ήχος που έρχεται από τον συνομιλητή μου. Είτε από το ηχείο που ακουμπάει στο αυτί, είτε στην ανοιχτή.
Και βλέπω στο 6851 ότι γράφει "Ηχείο πλήρους αμφίδρομης επικοινωνίας ανοιχτής ακρόασης...και οι δύο συνομιλητές μπορούν να μιλήσουν και να ακουστούν ταυτόχρονα"
και εγώ είχα το 6811 και πήρα το 68 51 κάνει το ίδιο πρόβλημα και αυτό με τον ήχο κόβει τη συνομιλία ς δεν έχει πλήρη αμφιδρομή συνομιλία ούτε αυτό απεναντίας έχουνε μειώσει και τον ήχο και δεν ακούς καλά είτε σε κανονική συνομιλία είτε στην ανοιχτή ακρόαση είναι τελείως απαράδεκτο
έχω επίσης και το 68-21 που είναι ακριβώς το ίδιο με το 6811 αλλά είναι και αυτόματος τηλεφωνητής το πρόβλημα που εντοπίζεις το έχουνε όλα τα panasonic αυτής της σειράς μην το ψάχνεις όπως και πολλά άλλα της αγοράς ακόμα και τα κινητά γίνεται αυτό το πράγμα πλήρη αμφίδρομηση νομιλία είναι ελάχιστα που έχω
ειδικά στην ανοιχτή ακρόαση δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο αυτί στις οικονομικής σειράς που να μπορεί να έχει αμφίδρομη συνομιλία ταυτόχρονη και στους δύο και να μην κόβεται η συνομιλία εγώ ακόμα και σε κινητά των 400€ υπάρχει αυτό το θέμα σε xiaomi και σε poco x3 υπάρχει αυτό το πρόβλημα στην ανοιχτή ακρόαση
συμπέρασμα ούτε το 68 51 έχει αυτό που θέλεις και δεν νομίζω ότι θα τον βρεις στη συγκεκριμένη τουλάχιστον εταιρεία δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλη εταιρεία
και φυσικά κανένα από τα δύο δεν λειτουργεί με διακοπή ρεύματος είναι λάθος που το διαφημίζουνε το χω διασταυρώσει το χοτσεκάρι δεν δουλεύει κανένα από τα παρνασσούνι διακοπή ρεύματος
έχω διαβάσει κάπου ότι αυτό που φέρνει αντιπροσωπεία μπορεί να το κάνει αυτό με τη διακοπή ρεύματος αλλά η πανασόνικτο πουλάει στη διπλάσια τιμή από ότι το πουλάει στα μαγαζιά του το skroutz δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πληρώσεις τόσα λεφτά για να το χρειαστείς μία φορά το χρόνο και αν