Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

rara

1)Κατεβάζεις την εφαρμογή  Tesla smart  things. Κάνεις λογαριασμό. 2)Ανοίγεις το  a/c. Πατάς το κουμπί HEALTH στο τηλεχειριστήριο πολύ γρήγορα 8 φορές. Πρεπει να γίνει μεσα σε 10 δευτερόλεπτα. Ακούς 2 μπιπ, είναι έτοιμο. Ούτε φωτάκι ανάβει, ούτε τίποτα. Μόνο 2 μπιπ. Μου βγήκε η πίστη να το καταφέρω, στις οδηγίες έλεγε πατάς το ECO 8 φορές, από άλλους χρήστες διάβασα για το HEALTH που τελικά δούλεψε. 3) Στο smartphone: στην εφαρμογή πατάς προσθήκη συσκευής, πας μεγάλες συσκευές,  αιρκοντισιον,  επιλέγεις a/c BLE+WI-FI. Υποχρεωτικά σύνδεση στο Wifi του σπιτιού στα 2,4 Ghz. Μόλις το δει η εφαρμογή, βάζεις τον κωδικό, επιλέγεις πάνω δεξιά στην οθόνη το AP mode, στην επόμενη οθόνη επιλέγεις σύνδεση στο "Tesla wifi", αρχίζει να τρέχει η κλεψύδρα και όταν ολοκληρωθεί έχεις συνδεθεί και στην αρχική οθόνη της εφαρμογής εμφανίζεται αυτόματα η συσκευή σου "Air conditioner".

2 Σχόλια

dawn

Σε ευχαριστώ πολύ rara γιατι πραγματικά με βοήθησες!

Να προσθέσω μόνο οτι μετά τη συνδεση στο wifi του σπιτιού, σου πετάει και πάλι τη λίστα με τα δίκτυα και σου ζητάει να συνδέσεις το κινητό σου στο hotspot του Smartlife. Βρίσκεις το hotspot (για αυτους που δεν ξερουν τι είναι, φαίνεται η λίστα με τα δικτυα σαν να πας να επιλέξεις ένα δίκτυο internet. Ίσως δείτε πολλά δίκτυα γιατι θα φαίνονται και τον γειτόνων!), προχωρήστε στη λίστα και βρείτε το δίκτυο με όνομα Smartlifeμπλάμπλά, το επιλέγετε, περιμένετε λίγο και συνδέθηκε!

*Το παραπάνω αφορά σύνδεση με iPhone δεν ξερω εαν είναι το ίδιο για android τηλέφωνα :)

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Όνομα χρήστη