What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Sofia_Yeah

Παρακαλώ γνωριζει κανεις πως θα αλλάξει η γλωσσα που μιλάει (κινεζικα) για να γινει η εγκατάσταση;;;; δεν μπορω με τίποτα να την κανω εγκατασταση ειναι κριμα να παει για πετάμα.....

Username

2 Replies

ALEXANDROS_KAVOURAS5

Με το κινητό σου σκανάρισε από τη βάση της κάμερας τον κωδικό της κάμερας μετά πάς αναζήτηση δικτύου wi-fi βρίσκεις της κάμερας το δίκτυο συνδέσου μαζί της και μετά χωρίς να κάνεις αποσύνδεση πας στο δικό σου δίκτυο να συνδεθείς και έχεις εικόνα ίσως δεν τα καταφέρεις με την πρώτη όμως μετά από πολλές προσπάθειες είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις καλή επιτυχία θα χαρώ να μου πεις ότι τα κατάφερες έχω πολλές κάμερες από αυτές είναι πάρα πολύ καλές

Username
ALEXANDROS_KAVOURAS5

Δεν αλλάζει γλώσσα είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά μετά από πολλές παραλλαγές κατάφερα να την προγραμματίσω . Με το κινητό σου θα σκαναρεις από την βάση της το κωδικό της μετά θα πας στο WIFI του κινητού σου θα συνδεθείς πρώτα στο δίκτυο της κάμερας και αφού συνδεθείς τότε όπως θα είσαι συνδεμένη αλλάζεις δίκτυο WiFi το δικό σου. Αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη ίσως χρειαστούν πολλές προσπάθειες στο τέλος θα τα καταφέρεις καλή επιτυχία. Θα χαρώ αν μου απαντήσεις ότι τα κατάφερες εγώ έχω πολλές από αυτές τις κάμερες είναι πολύ καλές

Username