Παρακαλώ γνωριζει κανεις πως θα αλλάξει η γλωσσα που μιλάει (κινεζικα) για να γινει η εγκατάσταση;;;; δεν μπορω με τίποτα να την κανω εγκατασταση ειναι κριμα να παει για πετάμα.....
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παρακαλώ γνωριζει κανεις πως θα αλλάξει η γλωσσα που μιλάει (κινεζικα) για να γινει η εγκατάσταση;;;; δεν μπορω με τίποτα να την κανω εγκατασταση ειναι κριμα να παει για πετάμα.....
2 Απαντήσεις
Με το κινητό σου σκανάρισε από τη βάση της κάμερας τον κωδικό της κάμερας μετά πάς αναζήτηση δικτύου wi-fi βρίσκεις της κάμερας το δίκτυο συνδέσου μαζί της και μετά χωρίς να κάνεις αποσύνδεση πας στο δικό σου δίκτυο να συνδεθείς και έχεις εικόνα ίσως δεν τα καταφέρεις με την πρώτη όμως μετά από πολλές προσπάθειες είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις καλή επιτυχία θα χαρώ να μου πεις ότι τα κατάφερες έχω πολλές κάμερες από αυτές είναι πάρα πολύ καλές
Δεν αλλάζει γλώσσα είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά μετά από πολλές παραλλαγές κατάφερα να την προγραμματίσω . Με το κινητό σου θα σκαναρεις από την βάση της το κωδικό της μετά θα πας στο WIFI του κινητού σου θα συνδεθείς πρώτα στο δίκτυο της κάμερας και αφού συνδεθείς τότε όπως θα είσαι συνδεμένη αλλάζεις δίκτυο WiFi το δικό σου. Αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη ίσως χρειαστούν πολλές προσπάθειες στο τέλος θα τα καταφέρεις καλή επιτυχία. Θα χαρώ αν μου απαντήσεις ότι τα κατάφερες εγώ έχω πολλές από αυτές τις κάμερες είναι πολύ καλές