Υπάρχει καλύτερη κάμερα κινητού σε αυτή την τιμή (~600€ δλδ)?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
Γιατί δεν πάτε σ'ένα καταστημα να δείτε από κοντά ποιου κινητού οι φωτογραφίες ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας γούστο; Εάν θέλετε πιο επαγγελματική άποψη, δείτε reviews από youtube. Σίγουρα αυτοί έχουν δοκιμάσει πολλά τηλέφωνα και μπορούν να εντοπίσουν καλύτερα αδυναμίες του ενός σε σύγκριση με τ'άλλα!
δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος με σιγουριά.
για να το γνωρίζει κάποιος θα πρέπει να έχει δοκιμάσει όλα τα κινητά της αγοράς και μάλιστα να βγάλει χιλιάδες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες και σκηνικά.
οπότε δε ξέρω αν είναι το καλύτερο στα χρήματα του.
όμως βγάζει σίγουρα εξαιρετικές φωτογραφίες.
1 Σχόλιο
Είναι βέβαιο ότι υπάρχει κόσμος που ασχολείται ενεργά με το θέμα κινητό είτε για χόμπι είτε επειδή ψάχνει να αγοράσει κινητό, τον αν θα τον βρω εδώ και το αν έχει ίδια κριτήρια με εμένα είναι κάτι που πρέπει να το αφήσω στην τύχη αλλά δεν χάνω τίποτα να κάνω μια ερώτηση! Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ότι βγάζει καλές φωτογραφίες!
1 Σχόλιο
Εδώ και 1 χρόνο ψάχνω το κατάλληλο για εμένα τηλέφωνο, εχω δει πάρα πολλά reviews και έχω καταλήξει ότι κάτω από 500 ευρώ οι κάμερες δεν είναι ικανοποιητικές για αυτό που θέλω. Ένα θέμα είναι οι τιμές και η διαθεσιμότητα τηλεφώνων στην χώρα μας. Αν υπήρχε το vivo x70 pro ας πούμε μάλλον θα το είχα πάρει. Ένα άλλο θέμα είναι ότι ίσως μου έχει ξεφύγει κάποια καλή τιμή σε ένα κινητό με καλή κάμερα που μπορεί να είναι περσινό. Απλά ζητάω ιδέες - γνώμες γιατί δεν μπορώ να δώσω 1000+ ευρώ!