Είναι δυνατό το υλικό της κανάτας? Θα προτιμούσα γυάλινο αλλά με γυάλινη κανάτα βρίσκω μόνο το μοντέλο που είναι 1000 w. Το θέλω κυρίως για βούτυρα καρπών , σμουθις, για να φτιάχνω μπιφτέκια λαχανικών και οσπριων, να σπάει λιναρόσπορο , βρώμη
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Είναι δυνατό το υλικό της κανάτας? Θα προτιμούσα γυάλινο αλλά με γυάλινη κανάτα βρίσκω μόνο το μοντέλο που είναι 1000 w. Το θέλω κυρίως για βούτυρα καρπών , σμουθις, για να φτιάχνω μπιφτέκια λαχανικών και οσπριων, να σπάει λιναρόσπορο , βρώμη
1 Απάντηση
Για αυτά που το θέλετε, το μοντέλο τών 1000 Watt είναι υπερεπαρκές. Σίγουρα σπάει και πάγο. Εδώ εγώ, έχω αντίστοιχα μοντέλα τής KENWOOD, τών 800 Watt, και σπάνε πάγο και φτιάχνουν smoothies τέλεια, και τεμαχίζουν λαχανικά, και αναμειγνύουν αλεύρι και υγρά υλικά για παρασκευή ζύμης ή κέϊκ, ή τάρτας, άψογα. Εγώ στη θέση σας θα έπαιρνα αυτό με το γυάλινο blender, κι ας είναι 1000 Watt μόνο, η ισχύς του. Μια χαρά είναι τα 1000 Watt, και σίγουρα, ένα γυάλινο blender θα κρατήσει περισσότερο καιρό από ένα πλαστικό, και ούτε θα αποχρωματιστεί από τα φαγητά, ούτε θα γρατζουνιστεί εσωτερικά από το σπάσιμο πάγου, ούτε θα πάρει οσμές από φαγητά με σκόρδο, κρεμμύδια και έντονα μπαχαρικά.
Και σίγουρα, στο γυάλινο πυρίμαχο blender μπορείτε να επεξεργάζεστε άνετα και χωρίς καμία καθυστέρηση ζεστά φαγητά που θέλετε να πολτοποιήσετε, κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε στο πλαστικό blender, παρά να περιμένετε να κρυώσουν όλα τα καυτά υλικά, προκειμένου να τα βάλετε στο πλαστικό blender και να τα επεξεργαστείτε. Άρα, ένα γυάλινο blender είναι μακράν καλύτερη επιλογή από ένα πλαστικό. Το πλαστικό είναι απλά πιο ελαφρύ από το γυάλινο, οπότε πλένεται ευκολότερα στο χέρι. Πουθενά αλλού δεν υπερέχει τού γυάλινου.