Παιδιά έχει κανένας από εσάς που το πήρατε Alpha Bank?
Δεν θέλει με την καμία να μου έρθει push notification από την τράπεζα, έφαγα το Internet αλλά δεν βρήκα κάτι.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παιδιά έχει κανένας από εσάς που το πήρατε Alpha Bank?
Δεν θέλει με την καμία να μου έρθει push notification από την τράπεζα, έφαγα το Internet αλλά δεν βρήκα κάτι.
1 Απάντηση
14 Σχόλια
Σου δούλεψε αμέσως η έκανες κάποια ρύθμιση?
Την εφαρμογή την πέρασες χειροκίνητα η έκανες συγχρονισμό από το google account σου?
Απλά μετέφερα τα πάντα από το Mi 10 στο 12 pro.
Εγώ μετέφερα από samsung galaxy και δεν. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα ψάξω να δω τι δεν του αρέσει.
Τι rom έχεις? Επίσης δες τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή μην τις έχεις αποκλείσει κατά λάθος
Τι εννοείς τι rom έχω, στην Ελλάδα μόνο ένα έχει, 12GB ram 256GB rom.
Στις ρυθμίσεις του έχω δώσει full άδεια σε όλα.
Εγώ το πήρα με cn rom απ' έξω και τώρα φοράει global - https://itechnews.gr/2022/03/xiaomi-12-pro-12-256gb-sas-ferame-tin/
Μίλα με InfoQuest τότε εάν μπορούν να σε βοηθήσουν ή με το κατάστημα που το πήρες. Εναλλακτικά, διαγράφεις την εφαρμογή και ξαναδοκιμάζεις
Α οκ, τώρα κατάλαβα τι με ρωτούσες.
Άρα φοράς την πειραγμένη Rom από τον Maddoctor, ίσως για αυτό να σου παίζει.
Δοκίμασα να την ξαναπεράσω την εφαρμογή αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Σκεφτόμουνα να κάνω ένα factory reset και να δοκιμάσω να περάσω μόνο την εφαρμογή της Alpha να δω αν θα δουλέψει μήπως και γίνεται κανένα conflict με τις εφαρμογές που φόραγα στο Galaxy
Είμαι ο maddoctor ;) . Πειραγμένη...όχι, η επίσημη global ROM είναι από εδώ - https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/zeus/
Με την global που έχω, με καμία τράπεζα δεν έχω θέμα πάντως.
Οπ, ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για όλες τις Ελληνοποιήσεις των mi band :)
Αυτές οι rom είναι για το κινέζικο, μπορείς να τις φορέσεις και στο Global αν θέλεις?
Να υποθέσω ότι η εγγύηση μετά πάει περίπατο όμως ε? :(
Και δεν μιλάμε για το ευτελές κόστος που έχουν τα mi bands :/
Θεωρητικά μπαίνει παντού. Αλλά μίλα με κάποιο τεχνικό καλύτερα.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Περιμένω τώρα το επόμενο διάστημα να βγει το 7 να συνεχίσουμε την παράδοση.
Έκανα factory reset και πέρασα την εφαρμογή της Alpha μόνο και την δοκίμασα, τζίφος και πάλι.
Παρατήρησα ότι «μάλλον» έχω πρόβλημα με όλα τα push notifications γιατί κατά την εγκατάσταση του τηλεφώνου εκ νέου, δεν μου έβγαλε push notification ούτε για την εξακρίβωση του google account μου και χρειάστηκε να το κάνω χειροκίνητα.
Μετά από όλα αυτά παρατήρησα ότι η έκδοση MIUI που φοράω είναι η V13.0.14.0.SLBEUXM (Xiaomi 12 Pro – EEA Stable), εσύ μάλλον φοράς την V13.0.5.0.SLBMIXM (Xiaomi 12 Pro – Global Stable) σωστά?
Σωστά, αυτή έχω. Μίλα με InfoQuest τότε και πες τους το πρόβλημα σου.
Υπόψιν μόλις του περασα την ROM από xiaomi.eu και μου δουλεύει η εφαρμογή της Alpha μια χαρά. Άρα σε CN, Global και από eu, δουλεύει.
Δεν έχω αυτή τη συσκευή αλλά έχω alpha bank. Από τότε που κόψανε τα μηνύματα σε κάθε κίνηση του λογαριασμού κ βάλανε τα push notifications σπάνια η ειδοποίηση έρχεται στην ώρα της! το ακούω από άλλους κ το βλέπω κ σε μενα.