δεν εχω παρει ποτε τετοιο κινητο με iphone μια ζωη.και οταν ειπα να αλλαξω να παρω το xiaomi 12 pro.ολοι μου ελεγαν μην μπλεξεις με κινεζικα κ.λ.π.
εγω θα το παρω ψηθηκα.αξιζει γενικως το συγκεκριμενο που θα βγει? απλη ερωτηση
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
δεν εχω παρει ποτε τετοιο κινητο με iphone μια ζωη.και οταν ειπα να αλλαξω να παρω το xiaomi 12 pro.ολοι μου ελεγαν μην μπλεξεις με κινεζικα κ.λ.π.
εγω θα το παρω ψηθηκα.αξιζει γενικως το συγκεκριμενο που θα βγει? απλη ερωτηση
5 Απαντήσεις
Σε αυτήν την τιμή; Αν δεν σε πειράζει ας πούμε σε κάνα χρόνο να παίρνεις τηλέφωνο και να πατιούνται κουμπιά ή να παίρνεις τηλέφωνο να μαυρίζει η οθόνη και να μην μπορείς να το κλείσεις. Και με τις φωτογραφίες να έχεις και εκεί τα θεματάκια σου όπως π.χ. στο βίντεο που κάνει εστιάσεις όλη την ώρα και πηγαινοέρχεται η κάμερα στο βίντεο, πάρτο!
5 Σχόλια
ναι αυτο με τις επανεστιασεις της καμερας ειναι πολυ σπαστικο οντως πρεπει να το διορθωσουν αμεσα χανει πολλους ποντους λογω αυτου
Φίλε μου πραγματικά αυτά που αναφέρεις όντως υπήρχαν πριν2-3 χρόνια σταματήστε να λέτε άσκοπα κα άστοχα πράγματα χωρίς να γνωρίζετε
Πριν 2-3 χρόνια με εκείνο το λογισμικό ούτε κατά διάνοια δεν ακουμπούσες
Τώρα έχει κάνει μεγάλα βήματα και εξέλιξη
Δεν κατάλαβα που υστερεί δηλαδή αυτό το κινητό?
Φανταστικές κάμερες έχει(review),τρομερή οθόνη έχει
Τρομερό επεξεργαστή έχει
120w φορτιστή έχει(ΦΥΣΙΚΑ και μέσα στο κουτί)
Δηλαδή σταματήστε να είστε προκατηλημενοι
Μάθετε να εκτιμάται
Δλδ αυτό το τηλέφωνο πόσο να το κοστολογουσε η εταιρία? Κάτω από 900 μιλάμε για ξεφτίλα
Και εσύ που ρώτησες αναξιζει φυσικά και αξίζει,το μόνο δύσκολο είναι να συνηθίσεις το λογισμικο
Τι υπήρχαν πριν 2 3 χρόνια λες;; Εγώ σήμερα που μιλάμε τα ζω τα προβλήματα αυτά κ τα λέω με το mi10t που έχω κ που θεωρητικά κ ο επεξεργαστής κ η ram είναι πολύ δυνατά ακόμα.
To mi10t ηταν μεσαιο μοντελο οταν βγηκε και τωρα ειναι σαραπατρακα, λογικο αμα το εχεις απο οταν βγηκε να κανει ετσι.
Ευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου παρόλο που νομίζεις ότι λες κάτι διαφορετικό. Snapdragon 865 με 8giga ram που βγήκε στην αγορά πριν ούτε 2 χρόνια, σαραπατρακα. Ενώ iphone Χ που έχω,ακόμα δουλεύει άψογα σε όλα του κ βγηκε πριν 5 χρονια.. με λίγα λόγια μας λες ότι σε ένα χρονο τα xiaomi δν μπορούν να δουλέψουν σωστά κ ούτε καν να τερματίσεις την κλήση κ χρειάζεται να πεις τον άλλον να κλείσει .
Εγω ειχα μια ζωη android (ολες τις σειρες Galaxy S) και μετεβη στο 13 pro max και τα αλλαξα ολα σε IOS, κινητο - ρολοι - tablet - pc.. Ο λογος που θες να κανεις το βημα αυτο;