What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

2 Replies

Nikos_Atlas

έχω στην κατοχή μου το gt 2
η ουσιαστικές διαφορές είναι
1)xiaomi 12 καλύτερο επεξεργαστή
2)xiaomi12 πιο ολοκληρωμένη κάμερα(η βασική κάμερα των 50mp είναι ίδια,οι άλλες 2 αλλάζουν
3)μπαταρία μικρές διαφορές όχι ουσιαστικές
4)σίγουρα καλύτερα selfie xiaomi 12(του realme gt 2 είναι οκ κλασική σελφιε)
και τα 2 έχουν πραγματικά οθοναρες για το budget τους
πάνω κάτω αυτά βέβαια έχει μια διαφορά γύρω στα 100€
άλλη μια δικιά μου επιλογή είναι το Samsung s21 fe
ξεκάθαρα δικιά σου επιλογή

Username
varmatolou338

εγώ δεν ξέρω τι ανάγκες έχεις εσύ και τις προσδοκίες σου από κάθε κινητό δεύτερον την ξέρω τη real me αλλά δεν ασχολήθηκα εγώ xiaomi είχα πριν το μί6 και τώρα πήρα το δωδεκάρι που είμαι κάτα ευχαριστημένος έχει ο οθονάρα κάμερα ηχεία πάρα πολύ καλά snap είναι μία χαρά λίγο θέμα στην μπαταρια έχει θα προτιμούσα να είχε μεγαλύτερη μπαταρία εγώ το πήρα και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω απογοητευτεί αλλα real me ούτε μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω διότι με το xiaomi μι6 ήμουν μία χαρά δεν είχα παράπονο απλώς το άλλαξα λόγω κάμερας και λόγω του ότι ηταν πενταετίας και σαφώς ήθελα καινούργια πράγματα και αναβαθμισμένα

2 Comments

marilou.imiou

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα έχω ένα p20lite huawei, οπότε φαντάζομαι ότι και να πάρω θα μου φανεί ουαου. Παιχνίδια δεν παίζω. Θέλω να είναι γρήγορο για βασική χρήση σοσσιαλ και τέτοια, πολύ καλή κάμερα και καθαρά ηχεία. Σε αυτό το κινητό ακούγεται ο συνομιλητής σου από το πάνω ηχείο σαν ανοιχτή ακρόαση όπως σε άλλα που έχω διαβάσει; γιατί αυτό δεν θα το ήθελα και με προβλημάτισε που το διάβασα

varmatolou338

Όπως γράφω και στο σχολίο μου για το κινητό εγώ άλλαξα κινητό λόγω κάμερας κάμερα και ηχεία που σε ενδιαφέρουν άμεσα έχει πάρα πολύ καλή και για τα λεφτά είναι πάρα πολύ τίμιο απλώς έχει θέμα η μπαταρία περίμενα λίγο παραπάνω γιατί το απόγευμα σε αφήνει με τις 40- 35% οπότε εκεί πρέπει να έχεις το νου σου κι αν είσαι έξω και δεν είσαι σπίτι για να το φορτίσεις εκεί υπάρχει θέμα

Username