Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Isidora_Gazi

Καλημέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τα ακουστικά τα redmi buds lite 3. Από θέμα μουσικής είναι άριστα, η μόνη παραφωνία είναι πως ενώ η μπαταρία τους είναι στο 100% μόλις πάω να τα χρησιμοποιήσω ξανά (ενώ όταν έρχεται η στιγμή που για λίγο δεν θα τα χρησιμοποιήσω τα απενεργοποιώ κανονικά) όταν όμως πάω να τα ξαναχρησιμοποιήσω έχουν απενεργοποιηθεί από μόνα τους και δεν συνδέονται καθόλου ενώ η μπαταρία τους είναι στο 100%. Πώς γίνεται αυτό? Τι θά κάνω δεν ξέρω καθόλου. Σας ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Isidora_Gazi

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω έχετε το Red faction guerilla remastered? Έχω το ps5 και τα παιχνίδια που έχω είναι ps4 αλλά είναι συμβατά και με το ps5. Έχετε το Red faction guerilla remastered? Αν ναι πως μπορώ να το παραγγείλω? Είμαι από Ηράκλειο Κρήτης.

Όνομα χρήστη
Nikpar_005

Δοκίμασε να κάνεις ένα reset στα ακουστικά και να μην τα απενεργοποιείς, δεν χρειάζεται η απενεργοποιήση, να φανταστείς δεν έχω καν ιδέα πως κλείνουν, απλά βάλτα στην θήκη και είσαι έτοιμος

Όνομα χρήστη
KOSTAS_Κ

Κι εγώ το ίδιο θέμα είχα αλλά επειδή είχα αγοράσει 2 ζευγάρια (ήταν για δώρο το 2ο) είδα ότι τα άλλα που έκανα δώρο δούλευαν κανονικά ενώ τα δικά μου δεν ξανά άνοιγαν πάρα μόνο αν τα συνδεες με το φορτιστή ενώ τα είχα αφήσει με αρκετή μπαταρία. Τα πήγα πίσω και μου τα άλλαξαν εννοείται μέσα στην εγγύηση και όλα καλά.

Όνομα χρήστη