Εδώ και λίγο καιρό μου σβήνει η οθόνη και ανάβει το vga led λευκό.Πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να διορθωθεί.Το συνάντησε κανείς?(Ryzen 5 5600-Radeon 6650 XT)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Εδώ και λίγο καιρό μου σβήνει η οθόνη και ανάβει το vga led λευκό.Πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να διορθωθεί.Το συνάντησε κανείς?(Ryzen 5 5600-Radeon 6650 XT)
1 Απάντηση
Στην τελευταία έκδοση BIOS μου το κάνει και εμένα (Ryzen 7 3700X, Corsair RGB RT 2 x 16GB 3600Mhz, RTX 2080) κάποιες φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή σηνύθως και όχι πάντα. 1-2 φορές μάλιστα δεν έδινε καν εικόνα (σαν να μην αναγνώρισε την GPU ένα πράγμα) και χρειάστηκε restart απο το on/off πάλι για να πάρει μπρος. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει ακόμη να πω την αλήθεια..
5 Σχόλια
πίκρα...
"Try powering off your pc and unplugging the dp/hdmi cable. Power on your pc with the gpu cable unplugged. Then power off again. Plug the dp cable back into the gpu then power on. See if this turns off the white led." Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά το αφήνω εδώ μήπως βοηθήσει.
https://forums.tomshardware.com/threads/constant-white-led-light-on-motherboard.3708846/
Ανακαλυψα ψαχνοντας είχα βάλει το extreme profil στο μόνιτορ (dell curved gaming mon 27-1080) κ κάπου φλασαρε κ πετούσε black screen έκλεινε το μόνιτορ κ έπρεπε να γίνει επανεκκίνηση. Το άλλαξα στο fast και όλα κομπλέ!!!!
Ωραίος . Άρα θα παίξω λίγο και εγώ με τις ρυθμίσεις της οθόνης μήπως βγάλω άκρη από εκεί. Σε ευχαριστώ !
Εμένα όταν παίζω κάποιο παιχνίδι μετά απο 1-2 ώρες, καμιά φορά, παγώνει ο υπολογιστής πλέον και θέλει restart απο κουμπί οπότε κοιτάω αλλού για το πρόβλημα. Όλα είναι καινούργια πέρα από την RTX 2080 που πήρα μεταχειρισμένη 5 ετών από φίλο. Μυρίζομαι πρόβλημα Windows 11 αλλιώς ξεκινάω να κοιτάω δίσκο, RAM κ.τλ. Όλα αυτά ακόμη και μετά απο αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση BIOS που βγήκε πριν λίγες ημέρες: Version 3607 στις 03/04/2024.