What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
bilgayros

Καλησπέρα σας θα θελα τη βοήθειά σας πήρα και εγώ τα ηχεία αυτά θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή για υπολογιστή για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα από τον υπολογιστή για μένα θα ταν κάτι πάρα πολύ καλό γιατί είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες και δεύτερον μπορώ να βγάλω εκτός το standby δηλαδή αν δεν έχει ήχο κλείνει το σύστημα και μετά πρέπει να του ανοίξεις πάλι από το τηλεκοντρόλ αυτό μπορεί να βγει εκτός με κάποιο τρόπο να μη γίνεται ευχαριστώ πολύ.

Username

1 Reply

Dukas21_Dukas21

Καλησπερα. Για αρχη πειτε τι ακριβως θελετε να κανετε οταν λετε καποια πραγματα. Οσο για το standby, το πιο πιθανο να ειναι καποια ρυθμηση μεσα απο τον υπολογιστη σας. Διοτι πρωτη φορα το διαβαζω η το ακουω αυτο.

1 Comment

bilgayros

Καλησπέρα και χρόνια πολλά εννοώ ότι αν υπάρχει μία εφαρμογή να μπορώ να χειρίζομαι από τον υπολογιστή τα ηχεία και να κάνω ρυθμίσεις κι όμως όταν το βάζω στο mute ή όταν βάζω τη φωνή στο 0 η χαμηλώνω τελείως μετά από 10 λεπτά περίπου τα ηχεία έχουν κλείσει θα πρέπει κάποιος να έρθει από το τηλεκοντρόλ να μου τα ανοίξει πάλι δηλαδή απενεργοποιούνται

Username