καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. ήρθαν πρόσφατα στην κατοχή μου τα ηχεία και θέλω να τα συνδέσω στην τηλεόραση και να τα μοιρασω στο χώρο! πιστεύετε χρειάζεται μια κάρτα ήχου!? και αν ναι! πώς χρησιμοποιείται?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. ήρθαν πρόσφατα στην κατοχή μου τα ηχεία και θέλω να τα συνδέσω στην τηλεόραση και να τα μοιρασω στο χώρο! πιστεύετε χρειάζεται μια κάρτα ήχου!? και αν ναι! πώς χρησιμοποιείται?
4 Απαντήσεις
Δεν χρειαζεται αν θελατε πραγματικο Home Cinema, εγω εχω ενα AV της sony DN-1060 μαζι με το set ss-na2es και ενα sscse. Δεν συγκρινεται με Logitech δεν θα μπορεσετε με τοσο μικρα ηχεια να καταφερετε καποια αισθητη διαφορα. Τα Z906 απλα εχουν καλη καλυψη σε πολλα ευρη συχνοτητων, μεχρι εκει φθανουν δεν ειναι για τιποτα παραπανω. Αν ποτε θελησετε να παρετε ενα οικονομικο home cinema 5.1 setup συνιστω τα x580bt της denon για την τιμη τους (1/31/2026). Να χρησιμοποιείτε παντα Optical toslink (SPDIF) απο την πηγη προς το AV ωστε να μην υπαρχουν παρεμβολες. Ξαναλεω τα Z906 ειναι home cinema - surround της πλακας, ειναι απλα για να παρετε μια γευση τι ειναι το surround.