What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Billpsem

Ρε παιδια, εγω γουσταρω να κανω κλαμπ το δωματιο και ψαχνω να κανω αναβαθμιση. Αυτη την στιγμη εχω τα Logitech Z533 120W τα οποια οταν τα πρωτοπηρα μου ειχε πεσει το σαγονι, στην αρχη δεν μπορουσα ουτε στο τερμα να τα βαλω. Για εμενα ειναι ο,τι καλυτερο θα μπορουσα να αγορασω μιας που τρεμει ολο το σπιτι και ακουμαι απο τον 5ο οροφο που μενω μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας χαλαρα. Παρ ολα αυτα λογο της καθημερινης χρησης τους στο φουλ προφανως εχουν πεσει καπως σε σχεση με την αρχη ή τουλαχιστον εχω κουφαθει και χρειαζομαι ακομα πιο δυνατα. Οπως και να εχει ψαχνω κατι με σκοπο να ανεβασω το λεβελ και να ματωσω τα αυτια μου απο την ενταση και το μπασο (θελω και ποιοτητα!). Θα ηθελα να μου πειτε αν τα Z906 ειναι οντως καλυτερα ή να μου προτεινετε κατι για τα θελω μου. Σας ευχαριστω! (τα εχω απο το 2021)

Username

2 Replies

jimaros_Jim

Πάρε τα φίλε θα τα ευχαριστήθεις. Η θα σου σπάσουν τα αυτιά η θα σε διώξουν από την πολυκατοικία η και τα δύο .

Username
darkpsy76

Καλησπέρα. Τα συγκεκριμένα που έχεις είναι 2.1 σωστά? Φαντάσου αυτά είναι 5.1. Τα αγόρασα πριν ένα χρόνο περίπου προς αντικατάσταση των Logitech Z506 που είχα. Προς το παρόν έχω μείνει ευχαριστημένος. Αν βάλεις και μια κάρτα ήχου στο pc θα δεις διαφορά. Μπορείς να τα συνδέσεις και αναλογικά αλλά και με οπτική ίνα. Μετά όμως είδα ότι και με studio monitor ηχεία μπορείς να κάνεις δουλειά (για μουσική μόνο) γλυτώνοντας ας πούμε όγκο σε περίπτωση που θες 5.1 . Αν θες να βλέπεις ταινίες πάρε 5.1 , αν θες μόνο μουσική με 2.1 είσαι κομπλέ. Και αν ψάξεις σε 2.1 στα χρήματα περίπου που έχουν τα logitech Z906 βρίσκεις αρκετά.

Username