Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, αυτά τα ακουστικά αξίζουν να τα αγοράσω;;; Τα βλέπω εδώ και αρκετές μέρες και μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά, βλέπω και τα ακουστικά Sony WF-1000XM4, τα οποία είναι πάρα πολύ δυνατά ακουστικά και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος, εάν το επιθυμεί, ποιο ζευγαρι από τα δύο αξίζει περισσότερο και επίσης αν τα Sony θα έχουν κάποια προσφορά γύρω στα 200 ευρώ ή αν θα παραμείνει η τιμή τους πάρα πολύ ψηλή... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
4 Comments
συμφωνω απολυτα ! και γω τα κοιτουσα τα xm4 αλλα τελικα πηρα τα soundcore liberty 3 pro. ειναι value for money τα sony ειναι πολυ ακριβα αν και καποια στιγμη τα ειχαν ριξει την τιμη του λιγο πριν το black friday. παντως απο ηχο τα soundcore εχουν παρα παρα πολυ καλο.
αξιζει να δωσεις 130-140 ευρω πιο κατω για να παρεις τα soundcore και οχι τα sony.
Καλησπέρα φίλε. Θέλω να σε ρωτήσω σχετικά με τα soundcore. Όσον αφορά την εγγύηση, έχουνε Ελληνική αντιπροσωπεία αυτά τα ακουστικά σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εγγύηση για κάποιο πρόβλημα; Με άλλα λόγια, εγώ πού τα πηγαίνω τα ακουστικά άμα έχουν θέμα και έχω εγγύηση ενεργή; Ας πούμε, με τά sony ξέρω ότι υπάρχει το εξουσιοδοτημένο service της cometron στο Χαλάνδρι που ουσιαστικά πηγαίνεις όλα σου τα προϊόντα sony (συμπεριλαμβανομένων και των ακουστικων) και στα φτιάχνουν αν χρίσουν διόρθωσης. Αντίστοιχο service υπάρχει για τα soundcore εδώ στην Ελλάδα και στην Αθήνα συγκεκριμένα;;; Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων...
ειλικρινα εχω παρει 3 προιοντα της soundcore. το motion + ηχειο , τα liberty 2 pro και τωρα τα 3 pro. πιστευω πως αν παρεις τηλεφωνο στο καταστημα που τα αγορασες σιγουρα θα εχεις καποια απαντηση. δεν γνωριζω να σου απαντησω οσον αφορα το ερωτημα σου. Φανταζομαι οπως καποιες εταιριες εχουν αντιπροσωπεια στην Ε.Ε και καταλαβαινω απολυτα τον προβληματισμο σου γιατι και εγω που τα εχω παρει αν και δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα . Αν βρεις κατι ενημερωσε μας. καλη συνεχεια
https://www.youtube.com/watch?v=eKCr2FKIft4 συγκριση SONY 1000XM4 -AIRPODS PRO-SOUNDCORE LP3