Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Bollio

Επειδή το λαπτοπ μου βγάζει τον αέρα από το κάτω μέρος, μήπως ξέρετε αν θα υπάρχει κάποιο θέμα επειδή η βάση βγάζει αέρα προς τα πάνω? Επίσης, εαν συνδέω και ξεσυνδέω την βάση καθημερινά στο λάπτοπ θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις θύρες του λάπτοπ? Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

amast7

Όχι δεν νομίζω να έχεις θέμα, εγώ έχω 1 usb hub και τα ανοιγοκλείνω όλα από κει. Το λάπτοπ μου επίσης φυσάει αέρα προς τα κάτω αν έχω καταλάβει καλά, ακόμα και έτσι βλέπω διαφορά στη θερμοκρασία. Στο σημείο που φυσάει το λάπτοπ προς τα κάτω δεν υπάρχει αρκετή δύναμη για να γυρίσει μέσα ο ίδιος αέρας.

Όνομα χρήστη
beleniotispetros

Με τον αέρα δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Με τις θύρες θα έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το να βάζεις και να βγάζεις καθημερινά ένα usb stick ή ένα ποντίκι ή ένα σκληρό δίσκο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Εννοείται ότι κατά τη μεταφορά δε θα πρέπει να μένει τίποτα συνδεδεμένο στις θύρες για να μη χτυπηθεί και κάνεις ζημιά στις θύρες

1 Σχόλιο

Bollio

Ευχαριστώ και πάλι για τη συμβουλή αλλά αφού ο αέρας βγαίνει απ'το λάπτοπ προς τα κάτω και το cooling pad βγάζει αέρα προς τα πάνω, δεν θα πηγαίνει ο ζεστός αέρας πάλι μέσα στο μηχάνημα ή κάτι τέτοιο?

Όνομα χρήστη