What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dimitris_Makkas

Παρακαλώ γνωρίζει κάποιος πόσο της % ρετινόλη έχει το συγκεκριμένο προϊόν;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Username

2 Replies

Mariarock

Από ότι είδα στη σελίδα ενός φαρμακείου , η περιεκτικότητα σε ρετινόλη είναι 7% .

2 Comments

Dimitrios123

7% ρετινόλη δεν υπάρχει σε κανένα προϊόν. Θα είχαν καεί όλες. Ειδικά οι αρχάριες.

emilia_neratzia

Περιέχει 4% καθαρή ρετινόλη, 7% είναι το σύμπλεγμα ρετινόλης που περιέχει.

Username
mairymairym

Η sostar έχει δική της ιστοσελίδα. Θα μπορούσατε να στείλετε εκεί κάποιο μήνυμα για να σας πουν διότι δε γράφει στη συσκευασία το ποσοστό.

6 Comments

anna_konta

Εχω στειλει μηνυμα μα απαντηση δεν εχω παρει.

Konstantinos_Rathosis

είναι 7%από ότι απάντησαν ....αλλά πιστεύω δεν πρόκειται για το καθαρό ποσοστό της αλλά για το σύμπλεγμα που βρίσκεται μέσα για να την κρατάει σταθερή...

anna_konta

Μαλλον εχεις δικιο διοτι σε τετοιο ποσοστο θα υπηρχαν ορατα κ αμεσα αποτελεσματα.

ARTEMIS9413

Κ εγώ 7% είδα πριν λίγο στο σάιτ κάποιου φαρμακείου. Το πήρα ήδη και μαρεσει τόσο πολύ. Το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές με απόσταση μιας εβδομάδας γιατί δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει ρετινολη. θα ήθελα να το φοράω πιο συχνά αλλά είδα αυτό το 7% και τώρα δε ξέρω καν αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γενικώς. Είμαι 31, στις πρώτες λεπτές γραμμές και δεν έχω κάτι τραγικό αλλά αυτό είναι τόσο ενυδατικο πού με ενοχλεί πού δε μπορώ να το φοράω περισσότερο.

emilia_neratzia

Μπορείς να το βάζεις καθημερινά 7% είναι το σύμπλεγμα της ρετινόλης ,καθαρή ρετινόλη περιέχει 4%

Lina_Lou58

Mεχρι 4 δςν κυκλοφορουν σκευασματα. Το ανωτερο επιτρεπτο ειναι μεχρι 2 δεν ειμαι σιγουρη αλλα 4 σε καμια περιπτωση

Username