ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΝΤΡΕΑ !!!! και πιος μας πειθη οτι εσυ που γραφεις τοσο ωραια σχολια για το κατσαβιδι της κραουσμαν οτι δεν τα εχεις παρει!!!! η οτι δεν εισαι καποιος υπαληλος της εταιρειας η και το αφεντικο ακομη!!!!!!
εσένα ειδικά κάνεις δεν μπορεί να σε πείσει.
1. ποτέ δεν είπα ότι είναι ένα καλό κατσαβίδι. Αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει χρήσιμο για έναν ερασιτέχνη.
2. ήδη έχω ανεβάσει την απόδειξη λιανικής απ' τον Ξιδέα που το αγόρασα. Θα παρακαλούσα την ομάδα του skroutz να την εγκρίνει για να πάρει μια απάντηση η κυρία.
3. για εσένα τέτοιο μηχάνημα δεν κάνει. Εσύ με την ίδια αγένεια που μου απαντάς, με την ίδια αγένεια θα συμπεριφερθείς και στο εργαλείο. Όποτε πήγαινε στην hilti ή στην wurth και πάρε ένα κατσαβίδι για να του πεις το αίμα.
4. αυτο για το ότι τα έχω πάρει, δες πόσο κάνει και ξανά σκέψου τι έγραψες. Ίσως αναθεωρήσεις.
5. μακάρι να είχα εταιρεία, αλλά που τέτοια τύχη....
6. που βρίσκεις ξημερώματα την όρεξη να γράψεις μια τέτοια κακοπροαίρετη άποψη?
Μια χαρά ερώτηση έκανε ο άνθρωπος. (Το γεγονός πως υπάρχει απόδειξη αγοράς, πολύ άνετα ένας υπάλληλος μπορεί να δημοσιοποιήσει την οποιαδήποτε απόδειξη αγοράς του καταστήματος στο οποίο εργάζεται [φωτοτυπία απόδειξης πελάτη για τις ανάγκες κάλυψης εγγυήσεως]). Το προσπερνάω αυτό, θεωρώντας πως δεν τίθεται ζήτημα μη αντικειμενικής προώθησης προϊόντος μέσω σχολιασμού, θέτοντας τον εξής προβληματισμό (που δεν θίχτηκε από τον θείο Αντρέα): Το συγκεκριμένο εργαλείο κατά την αρχική αγορά του πωλείται στα περίπου στα 25,00€ όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΟΥ, κάτι που σημαίνει πως υποχρεωτικά πρέπει να δώσεις άλλα 16 ευρώ για να αγοράσεις τον φορτιστή!... Συνεπώς η πραγματική (κατώτατη) τιμή του δεν είναι τα 25,00€ αλλά τα 41,00 - 45,00€!!!...
(Αν χρειαστεί να αγοράσεις άλλη μια εφεδρική μπαταρία τότε η τιμή του είναι απαγορευτική και δεν το συγκαταλέγει στις οικονομικές αγορές αλλά στις παραπλανητικές. Με τα χρήματα που εξαναγκάζεσαι να πληρώσεις για το συγκεκριμένο προσθέτοντας 10-15 ευρώ περισσότερα αγοράζεις ένα επώνυμο δραπανάκι μπαταρίας το οποίο θα περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή).
δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις, αλλά πολλή καχυποψία και αρκετή συνομωσιολογία για ένα τόσο φτηνό εργαλειάκι. Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά! Ούτε μαγαζί έχω, ούτε εμπορεύομαι εργαλεία. Ένας απλός κοινός άνθρωπος είμαι, που απλά μου αρέσει να επιδιορθώνω διάφορα πράγματα στο σπίτι και όταν προφταίνω να φτιάχνω διάφορες κατασκευές.
Τώρα για το τελικό κόστος έχεις δίκιο ότι κάποια στιγμή μπορεί να φτάσει στα επίπεδα των επωνύμων. Σε εμένα όμως, που είχα μπαταρία & φορτιστή, κόκκινης κατσαβιδιέρας borman, η οποία παρέδωσε πνεύμα (κάηκε το μοτεράκι της) μου ήρθε κουτί. Η μόνη πατεντούλα είναι να βγάλεις το ένα από τα δύο κλιπσάκια που συγκρατούν την μπαταρία και ταιριάζει απόλυτα.
3 Comments
εσένα ειδικά κάνεις δεν μπορεί να σε πείσει. 1. ποτέ δεν είπα ότι είναι ένα καλό κατσαβίδι. Αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει χρήσιμο για έναν ερασιτέχνη.
2. ήδη έχω ανεβάσει την απόδειξη λιανικής απ' τον Ξιδέα που το αγόρασα. Θα παρακαλούσα την ομάδα του skroutz να την εγκρίνει για να πάρει μια απάντηση η κυρία.
3. για εσένα τέτοιο μηχάνημα δεν κάνει. Εσύ με την ίδια αγένεια που μου απαντάς, με την ίδια αγένεια θα συμπεριφερθείς και στο εργαλείο. Όποτε πήγαινε στην hilti ή στην wurth και πάρε ένα κατσαβίδι για να του πεις το αίμα. 4. αυτο για το ότι τα έχω πάρει, δες πόσο κάνει και ξανά σκέψου τι έγραψες. Ίσως αναθεωρήσεις. 5. μακάρι να είχα εταιρεία, αλλά που τέτοια τύχη.... 6. που βρίσκεις ξημερώματα την όρεξη να γράψεις μια τέτοια κακοπροαίρετη άποψη?
Μια χαρά ερώτηση έκανε ο άνθρωπος. (Το γεγονός πως υπάρχει απόδειξη αγοράς, πολύ άνετα ένας υπάλληλος μπορεί να δημοσιοποιήσει την οποιαδήποτε απόδειξη αγοράς του καταστήματος στο οποίο εργάζεται [φωτοτυπία απόδειξης πελάτη για τις ανάγκες κάλυψης εγγυήσεως]). Το προσπερνάω αυτό, θεωρώντας πως δεν τίθεται ζήτημα μη αντικειμενικής προώθησης προϊόντος μέσω σχολιασμού, θέτοντας τον εξής προβληματισμό (που δεν θίχτηκε από τον θείο Αντρέα): Το συγκεκριμένο εργαλείο κατά την αρχική αγορά του πωλείται στα περίπου στα 25,00€ όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΟΥ, κάτι που σημαίνει πως υποχρεωτικά πρέπει να δώσεις άλλα 16 ευρώ για να αγοράσεις τον φορτιστή!... Συνεπώς η πραγματική (κατώτατη) τιμή του δεν είναι τα 25,00€ αλλά τα 41,00 - 45,00€!!!... (Αν χρειαστεί να αγοράσεις άλλη μια εφεδρική μπαταρία τότε η τιμή του είναι απαγορευτική και δεν το συγκαταλέγει στις οικονομικές αγορές αλλά στις παραπλανητικές. Με τα χρήματα που εξαναγκάζεσαι να πληρώσεις για το συγκεκριμένο προσθέτοντας 10-15 ευρώ περισσότερα αγοράζεις ένα επώνυμο δραπανάκι μπαταρίας το οποίο θα περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή).
δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις, αλλά πολλή καχυποψία και αρκετή συνομωσιολογία για ένα τόσο φτηνό εργαλειάκι. Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά! Ούτε μαγαζί έχω, ούτε εμπορεύομαι εργαλεία. Ένας απλός κοινός άνθρωπος είμαι, που απλά μου αρέσει να επιδιορθώνω διάφορα πράγματα στο σπίτι και όταν προφταίνω να φτιάχνω διάφορες κατασκευές. Τώρα για το τελικό κόστος έχεις δίκιο ότι κάποια στιγμή μπορεί να φτάσει στα επίπεδα των επωνύμων. Σε εμένα όμως, που είχα μπαταρία & φορτιστή, κόκκινης κατσαβιδιέρας borman, η οποία παρέδωσε πνεύμα (κάηκε το μοτεράκι της) μου ήρθε κουτί. Η μόνη πατεντούλα είναι να βγάλεις το ένα από τα δύο κλιπσάκια που συγκρατούν την μπαταρία και ταιριάζει απόλυτα.