Το ποσοστό ρετινολης δεν αναγράφεται πουθενά στη συσκευασία, και είναι χαμηλά στη λίστα συστατικών,πιστεύω ότι δεν ξεπερνάει το 0,5%. Τουλάχιστον πρόκειται για καθαρή ρετινολη (retinol) και όχι κάποιο ηπιότερο ρετινοειδες
Είναι σχετικά άμεσα δραστικό, εγώ το χρησιμοποιώ περίπου 2εβδομαδες κι έχω δει διαφορά στη λείανση και την ομοιομορφία, αυτό βέβαια οφείλεται και στα υπόλοιπα συστατικά (μέταλλα,βιτ. C) . Σα ρετινοειδες θα έλεγα ότι είναι μεσαιας ισχύος, με σχετικά γρήγορο αποτέλεσμα, αλλά κανένα δε λειτουργεί σε λιγότερο από 8-12 εβδομάδες
2 Comments
Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, προσπαθω να καταλαβω με το ποσοστο τι δυναμη μπορει να εχει στο δερμα. Αν θα ειναι ηπιο η αμεσα δραστικο.
Είναι σχετικά άμεσα δραστικό, εγώ το χρησιμοποιώ περίπου 2εβδομαδες κι έχω δει διαφορά στη λείανση και την ομοιομορφία, αυτό βέβαια οφείλεται και στα υπόλοιπα συστατικά (μέταλλα,βιτ. C) . Σα ρετινοειδες θα έλεγα ότι είναι μεσαιας ισχύος, με σχετικά γρήγορο αποτέλεσμα, αλλά κανένα δε λειτουργεί σε λιγότερο από 8-12 εβδομάδες